ErvaringenSite

  Ervaringen Empire

  Ben je voor binnen of buiten op zoek naar matten? Dan zou het aanbod van Empire misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring met Empire te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te nemen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen.

  Over Empire

  Empire is een Belgische textielfabrikant die gevestigd is in Hulste in de provincie West-Vlaanderen en gespecialiseerd is in vloermatten. Het verhaal van dit bedrijf begon in 2006 met het verhandelen van grotere volumes vloerkleden en standaard en uniforme matten. Kort na de start was de oprichter en CEO van dit bedrijf, Pieter-Jan Degandt, de eerste die een marktkans zag voor een nieuw type vloermatten. In de kelder van zijn ouders startte hij met een kleine drukmachine. Sinds dat moment is het detecteren van trends en het bepalen van marktstandaarden een cruciaal onderdeel van Empire geweest. Als volledig verticaal geïntegreerd bedrijf, van controle over het productieproces van tufting tot bedrukking en van coating tot verpakking, zou deze onderneming zijn klanten veel flexibiliteit en kwaliteit kunnen bieden en snel kunnen anticiperen op de steeds veranderende markt.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten en diensten van Empire

  Op de website van Empire kun je kiezen tussen verschillende categorieën, zoals Home, Products, Sales, About us, News en Contact. Dankzij de verdere onderverdeling van sommige categorieën in een aantal subcategorieën, kun je makkelijker doorheen het aanbod navigeren. Op de homepage kun je ook een video over dit bedrijf bekijken. Volgens de informatie op de site zou je bij Empire mogen rekenen op een aantal belangrijke troeven. Het eerste pluspunt van dit bedrijf zou kwalitatieve producten en diensten zijn, want Empire zou op elk vlak streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Verder biedt deze onderneming ook maatwerk en flexibiliteit. Elk ontwerp zou uniek zijn en de verpakking en verzendmethode aangepast aan de klant. Tot slot zou innovatie een belangrijke pijler zijn die ingebed is in het DNA van het bedrijf. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Empire

  Heb je ooit al één of meerdere producten via dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, informatieve review over Empire te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of de producten en diensten van deze onderneming iets voor hen zouden kunnen zijn. Ben je tevreden over de kwaliteit van de matten? Klopt het dat je bij Empire mag rekenen op een flexibele aanpak? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen hebt? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw verslag! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Empire
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Empire

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Empire een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Empire. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Empire actief?

  Empire is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Empire gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.