ErvaringenSite

  Ervaringen ENVI

  Ben je op zoek naar meer informatie over een online shop die je nog niet kent? Wil je meer weten over de manier waarop deze shop met klanten omgaat? Hoe je daar behandeld wordt als je een klacht indient? Dan raden we je aan om de reviews op onze website te lezen. Deze reviews zijn door andere klanten geschreven en ze geven je met hun commentaren antwoord op de bovenstaande en andere vragen die je misschien nog hebt. Op die manier kun je goed voorbereid voor de juiste online shop kiezen en hoef je niet langer bang te zijn dat je slecht behandeld wordt of een verkeerde aankoop doet.

  Over Envi

  Envi is het geesteskind van Alexandra uit Zuid-Tirol in Italië. Na een aantal jaren in Londen en meerdere plaatsen op de wereld gewoond te hebben raakte zij steeds minder onder de indruk van de grote cosmetica merken die in haar ogen op sluwe wijze hun producten verkopen. Op zoek naar onafhankelijke producten van eerlijke producten kwam zij haar huidige zakenpartners tegen. Inmiddels verkoopt Envi via de online shop die zich in Oostenrijk bevindt haar assortiment aan klanten over de hele wereld. Om contact met de klantenservice op te nemen kun je gebruik maken van het contactformulier op de website. Je kunt op die manier je vragen stellen over bestellingen en producten of klachten indienen als je niet tevreden bent.

  Online Shopping Advice

  De producten van Envi

  Envi verkoopt verzorgende producten voor het gezicht, het lichaam en het haar. Er is zowel voor vrouwen als voor mannen een ruim assortiment aan diverse artikelen te bestellen. Een paar van de merken die je bij deze online shop kunt bestellen zijn Madara, Evolve, The Glow en Nui Cosmetics. Het uitgebreide aanbod aan producten begint bij producten om je droge huid te hydrateren, maskers en body lotions. Het eindigt met artikelen zoals deodorant, handcrèmes en verder kun je er bijna alles krijgen wat zich er tussen in bevindt. Voor heren zijn er onder meer diverse artikelen van Beonme, Amala en Henua verkrijgbaar. Je kunt de producten die je bestelt veilig afrekenen met creditcard en PayPal. Tijdens het bestellen kun je zien wanneer jouw producten bij je thuis geleverd zullen worden. Envi biedt je 14 dagen bedenktijd om producten eventueel terug te sturen.

  Reviews over Envi

  Wil jij ons helpen om andere consumenten te helpen? Zij hebben je hulp hard nodig omdat ze deze webshop en de aangeboden artikelen nog niet kennen. Ze willen graag weten wat hen te wachten staat, welke kwaliteit de producten hebben en hoe er met hen als klant wordt opgegaan. Jij als klant van Envi kunt daar zoveel meer over vertellen door jouw beoordeling over deze online shop op onze website te publiceren. Zo maak je het voor al die klanten die naar de juiste informatie zoeken een stuk eenvoudiger. Laat in jouw review weten wat jouw ervaring met deze onderwerpen is en vertel wat jij de plus- en minpunten van deze webshop vindt. Je zult andere klanten een groot plezier doen door jouw kennis met hen te delen.

  ENVI
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ENVI

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ENVI een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ENVI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ENVI actief?

  ENVI is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ENVI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.