ErvaringenSite

  Ervaringen EP:

  Als je online elektronica wil aankopen, is een van de belangrijkste factoren een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bij EP: kun je terecht voor consumentenelektronica en allerlei multimedia. Wat denken andere mensen van dit bedrijf, zijn de producten van goede kwaliteit, zijn de prijzen competitief, hoe is de klantendienst? Op ErvaringenSite kun je alle ervaringen van klanten van EP: lezen, zodat je je een goed beeld kan vormen van dit bedrijf! Lees meteen verder en ontdek wat mensen van EP: denken.

  Over EP:
  EP: is een onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V., een Nederlands bedrijf dat zich richt op allerlei elektronica en waarbij ongeveer 475 winkels in Nederland en 5000 winkels doorheen Europa zijn aangesloten. Dit bedrijf valt onder het Duitse ElectronicPartner, opgericht in 1937. De Nederlandse tak werd opgericht in 1968. Het hoofdkantoor van EP: in Nederland ligt in Vianen. Je kunt EP: bereiken per telefoon, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Je kunt ook een contactformulier op de website invullen, ze een e-mail sturen of gewoon naar een winkel gaan. EP: is ook actief op Facebook.

  Producten en diensten van EP:
  EP: is actief in de sectoren consumentenelektronica, informatietechnologie, multimedia en telecommunicatie. Hiervoor bieden ze allerlei producten aan, voornamelijk in de categorieën TV, Geluid (speakers, radio’s, HiFi, Home Cinema en draagbare audio), Wassen & Drogen (wasmachines en wasdrogers), Keuken (vaatwassers, kookplaten, koelkasten, fornuizen, vriezers, afzuigkappen, magnetrons, ovens, barbecues, enzovoort), Huishoudelijk & Wonen (stofzuigen, klimaatbeheersing, strijken, wonen, schoonmaken, ...), Persoonlijke verzorging (scheren, mondverzorging, ontharen, lichaamsverzorging, haarstyling, gezondheid) en Computer & Media (tablets, computers, allerlei zaken in verband met internet, telefonie en een heleboel accessoires).

  Je kunt al deze producten bestellen via de online webshop, of gewoon aankopen in een winkel. De producten op de website zijn altijd inclusief BTW. Je kunt je bestelling afhalen of te laten bezorgen. Hierbij is het ook mogelijk om een oud artikel retour te laten nemen. Je kunt op de website betalen voor de producten van EP: met de volgende methodes: iDeal, VISA, MasterCard, PayPal. Als je ervoor kiest om te laten leveren, kun je pinnen of contact betalen. Hiernaast is het ook mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay, of in termijnen te betalen via In3. Je kunt je bestelling bij EP kosteloos annuleren. Hiernaast heb je ook 14 dagen herroepingsrecht, waarna je het product kan retourneren. Op de producten van EP: geldt de wettelijke garantie, en voor sommige producten is er ook een fabrieksgarantie. Je kunt je producten ook laten repareren.

  Klachten, complimenten en tips voor EP:

  Wat is jouw mening over EP:?

  Heb je zelf al eens iets aangekocht bij dit bedrijf en wil je daar een beoordeling over geven? Dan kun je dat hier op ErvaringenSite doen. Ben je tevreden over je stofzuiger, wasmachine of TV en je wil dat aan andere mensen vertellen, zodat ze weten dat ze bij EP: terecht kunnen voor kwaliteit? Doe dat gerust! Schrijf een review en deel je ervaringen. Of ben je net niet tevreden, want er zijn allerlei problemen met je product, de levering en EP: zelf? Ook dan is het interessant voor anderen om hierover te lezen!

  top 5 affordable online stores

  EP:
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EP:

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EP: een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EP:. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EP: actief?

  EP: is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EP: gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.