ErvaringenSite

  Ervaringen Epine

  Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste gadgets? Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe trends? Dat kunnen ze bij Epine wel begrijpen. Ze zijn zelf ook gek op gadgets en zoeken het hele internet af naar de nieuwste producten voor hun webshop. Heb jij in de webshop al een leuke nieuwe gadget gevonden, maar wil je meer weten over de ervaringen van andere klanten voordat je bestelt? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen. Je weet dan wat je van Epine kunt verwachten zodat je nooit voor onnodige verrassingen komt te staan.

  Over Epine

  Een webshop voor van alles en nog wat, dat is Epine. Om namelijk te zeggen dat Epine alleen gadgets verkoopt is eigenlijk niet voldoende. Ze hebben dan ook meerdere webshops die allemaal onder Epine vallen. Er is dus niet een specifiek product dat door Epine verkocht worden. De webshops staan echter wel allemaal voor kennis, service en specialisme. Ondanks dat de producten niet met elkaar verbonden zijn, heeft het team van Epine wel alle kennis en expertise van de producten. Ze weten alle voor- en nadelen en helpen klanten graag met advies.


  Rij jij binnenkort op een hoverboard van Epine?

  Het assortiment van Epine

  Er zijn vele webshops online te vinden die zich richten op specifieke producten. Bij Epine werkt het net anders. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende producten en hebben deze producten onderverdeeld in verschillende webshops die allemaal onderdeel zijn van Epine. Het assortiment bestaat dan ook uit camerasets, alarmsystemen, hoverboards, segways, brand- en inbraakwerende kluizen, dashcams, IP-camera’s, elektrische deursloten, elektrische steppen, laptopkluizen, sleutelkluizen, maar ook deurbellen.

  Diensten Epine

  De diensten die Epine aan klanten levert, dragen allemaal bij aan een positieve winkelervaring voor de klanten. De webshop garandeert klanten bijvoorbeeld altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Bestellingen die voor 17:00 betaald zijn, worden de volgende dag al geleverd. En de verzending is in België gratis. Overigens heeft Epine ook een niet-goed-geld-terug garantie op alle producten.

  Klantenservice Epine

  Heb je vragen over de producten van Epine? Of heb je een klacht over de levering? Ga dan naar de contactpagina op de website om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt hier direct het contactformulier invullen om een bericht te sturen. Je kunt echter ook zelf een mail sturen naar het e-mailadres. Voor dringende vragen of klachten, heeft Epine een LiveChat en telefoonnummer. Je wordt dan altijd direct te woord gestaan door de klantenservice. Het is ook mogelijk om via Social Media contact op te nemen. Stel je vraag dan via Facebook!

  Schrijf een review over Epine!

  Heb jij een dashcam voor je auto gekocht in de webshop? Of wilde je een nieuw alarmsysteem en had Epine precies wat je zocht? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over de webshop en de producten. Wat vind je van de kwaliteit en de prijs? Is de levering betrouwbaar? Kun je veilig bestellen? Geef antwoord op deze vragen in jouw review en vertel over jouw ervaringen met Epine.

  Ben je op zoek naar een camera, SmartWheelz, kluis, dashcam of een smartphone? Je kunt terecht bij Epine. Lees wel eerst hier reviews en ervaringen.

  Epine
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Epine

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Epine een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Epine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Epine actief?

  Epine is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Epine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.