ErvaringenSite

  Ervaringen Eram Belgique

  We kunnen flauwe woordspelingen maken over online shops die schoenen verkopen maar daar loopt niemand mee weg. Wat wel belangrijk is voor consumenten is om te weten hoe dit soort online shops met klanten omgaan en welke service en kwaliteit ze te bieden hebben. Door reviews te lezen kom je te weten wat de meningen van andere klanten zijn en wat zij ervaren hebben. Om je op weg te helpen bieden wij je deze reviews geheel vrijblijvend op onze website. Je leest er meer over wat deze webshops hun klanten bieden en hoe het bijvoorbeeld zit met hun service op het moment dat je een klacht indient. We hopen je het op deze manier een stuk makkelijker te maken om voor de meest gewaardeerde online shop te kunnen kiezen.

  Over Eram Belgique

  Eram is een familiebedrijf uit Frankrijk dat het levenslicht zag in de jaren twintig van de vorige eeuw. Het vennootschap is gevestigd in Saint Pierre Montlimart en biedt via de online shop met dezelfde naam schoenen en accessoires voor het hele gezin. Consumenten die vragen hebben over de producten kunnen contact opnemen met de klantendienst, dit kan met het contactformulier op de website. Voor de meest voorkomende vragen is er een speciale rubriek op de site. Een bestelling die je op werkdagen voor 15.00 uur besteld wordt nog dezelfde dag verzonden en wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuisbezorgd. Het totale bedrag inclusief verzendkosten kun je onder andere met creditcard of PayPal betalen. Tijdens het bestellen kun je een account aanmaken zodat je als vaste klant van extra voordelen kunt genieten.

  5 Gründe Warum UNTERNEHMER Beim Onlineshop Aufbauen VERSAGEN Und Wie Du Diese VERMEIDEST

  De producten van Eram Belgique

  Voor zowel dames als heren en kinderen biedt Eram een ruim assortiment aan schoenen en accessoires. Voor kinderen zijn er aparte collecties voor meisjes en jongens onderverdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Zij hebben de keuze uit sandalen, basketbalschoenen en ballerina's van merken zoals Adidas, Nike en Vans. Voor mannen zijn er ook diverse modellen van deze merken verkrijgbaar net zoals bootschoenen en mocassins. Dames hebben bovendien de keuze uit laarzen, pumps en slippers. Daarnaast verkoopt het merk tassen en accessoires zoals kousen, veters en hoeden. Mocht je na ontvangst van de bestelde producten niet tevreden zijn dan heb je veertien dagen de tijd om de producten terug te sturen naar het bedrijf in Frankrijk.

  Reviews over Eram Belgique

  Wil je jouw ervaring met Eram Belgique aan andere klanten kwijt? Heb je plezier van de bestelde producten of ben je ontevreden over een bestelling? Schrijf een review over deze online-schoenenwinkel en laat ons en anderen weten wat jij er van vindt. Door jouw beoordeling op onze website te publiceren geef je antwoord op vragen en twijfels die nieuwe klanten nu nog over deze online shop hebben. Door aandacht te schenken aan onderwerpen zoals de kwaliteit van de producten, de levertijd en de manier waarop het bedrijf met klanten omgaat waarschuw je consumenten voor de eventuele negatieve kanten van Eram Belgique. Door jouw review weten deze klanten precies wat hen te wachten zal staan als zij producten bij Eram bestellen.

  Eram Belgique
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eram Belgique

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eram Belgique een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eram Belgique. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eram Belgique actief?

  Eram Belgique is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eram Belgique gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.