ErvaringenSite

  Ervaringen Ericdress

  Voor veel mensen is het tegenwoordig niet eenvoudig om de deur uit te gaan om te shoppen. Gelukkig zijn er in de 21ste eeuw genoeg opties om online je ding te vinden. Bij Ericdress kun je terecht voor allerlei kleding, schoenen en accessoires, die je via een webshop kan bestellen. Wat denken klanten van dit bedrijf? Lees verder op Ervaringensite en kom het meteen te weten!

  Over Ericdress
  Ericdress is een online retail bedrijf. Dat betekent dat ze doorheen de wereld producten verzenden, de dato in meer dan 200 landen. Het bedrijf werd opgericht in 2012 en is sindsdien elk jaar gestegen in waarde, klanten, aankopen, enzovoort. Ericdress is een onderdeel van LEADIOR BONNQ INTERNATIONAL LIMITED, met als hoofdvestiging Londen. Je kunt Ericdress volgen op Facebook, Pinterest en Instagram. Er is ook een nieuwsbrief, waarmee je op de hoogte zal worden gehouden van nieuws en eventuele kortingen. Wil je Ericdress contacteren? Dan kun je hen een e-mail sturen, rechtstreeks opbellen, hun live chat aanspreken, of een boodschap achterlaten op de website. Ook via Facebook Messenger zijn ze bereikbaar. Let op dat de communicatie in het Engels verloopt.

  Producten en diensten van Ericdress
  Ericdress verkoopt voornamelijk kleren via een webshop. Voor vrouwen zijn er zaken beschikbaar zoals jurken, rokjes, jassen, topjes, T-shirts, broeken, jeans, enzovoort. Ook zwemgerief zoals een bikini kun je hier aanschaffen, net als meer speciale kleren zoals tweedelige sets, sexy lingerie, jumpsuits, rompers, slaapkledij, enzovoort. Voor mannen is het aanbod minder gevarieerd, maar je kunt hier min of meer alles vinden wat je nodig hebt om gekleed door het leven te gaan. Zoek je een jas, een pullover, een shirt, een vest? Dan kun je bij Ericdress je ding vinden. Ook sport- en slaapkledij is aanwezig in het aanbod. Voor kinderen en mannen/vrouwen met een grotere maat is er een aparte sectie. Ga je naar een speciale gelegenheid zoals een trouw of een feestje, ook dan heeft Ericdress wat voor jou.

  Hiernaast zijn er nog een heleboel schoenen beschikbaar voor alle geslachten, alle gelegenheden en alle smaken. Liever wat accessoires? Een handtas, cosmetica, hoeden, pruiken, juwelen en andere prullaria maken een outfit “af”, dus die mogen zeker niet ontbreken. Tot slot kun je via de website van Ericdress eenvoudig selecteren op de nieuwe producten en degene die in afslag staan. Betalen voor deze zaken kan via PayPal, kredietkaarten, iDeal, Sofort of gewoon een bankoverschrijving. Na betaling zal je bestelling doorgaans binnen 24 tot 72 uur worden verzonden, en normaal gezien heb je deze dan binnen 14 dagen in huis. Ericdress beschikt ook over een specifieke app, die je kunt downloaden zowel voor Apple als voor Android.

  Klachten, complimenten en tips voor Ericdress
  In het geval dat je niet tevreden zou zijn over jouw bestelling, de klantendienst, wat dan ook, kun je altijd een klacht neerleggen via de website van Ericdress zelf. De klantendienst zal je dan binnen 24 tot 48 uur contacteren om dit te bespreken. In een dergelijk geval is het ook leuk om eens een review te schrijven over Ericdress. Waarom was je niet tevreden? Vertel anderen hier honderduit over! Zo kunnen ze zich een goed beeld vormen van dit bedrijf. Of wil je een complimentje geven? Dat kan ook, schrijf zeker ook een beoordeling in dat geval!

  The truth about online shopping.

  Ericdress
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ericdress

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ericdress een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ericdress. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ericdress actief?

  Ericdress is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ericdress gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.