ErvaringenSite

  Ervaringen Esprit Games

  Online games zijn voor fanatieke gamers een bron van plezier en genot. Het valt niet te ontkennen dat sommige gamers urenlang achter het apparaat of toetsenbord zitten om gepassioneerd van een game te genieten. Bent u zelf een fan van online games? Wilt u weten hoe u uw favoriete game kunt vinden? Kijk op ErvaringenSite en lees de reviews van andere gamers. Beschrijf ook uw ervaring op ervaringensite.be en laat ons weten wat uw mening is hierover. Uw eigen review schrijven, kan ook heel waardevol zijn.

  Over Esprit Games
  In juni 2014 werd het online game bedrijf van Esprit Games gelanceerd. Wat begon als een klein vriendengroepje, dat met gamen aan de slag ging, groeide uit tot een bedrijf op de Russische, Europese en Amerikaanse markt. Zo omschrijven de spelers en ondernemers van het bedrijf de opstart van hun onderneming. Zowel professionals als starters zetten zich in voor Esprit Games. Ze werken samen met verschillende partners, zoals Elex, Nexon, Game Hollywood etc. De games zijn bovendien in verschillende talen beschikbaar, zoals Engels, Russisch, Pools, Italiaans e.a.

  Producten en diensten van Esprit Games
  Met de producten en diensten van Esprit Games heeft men de beschikking over een variëteit aan games. Populair bij het publiek zijn volgens het bedrijf vooral de R2 games. Naast het downloaden van games, bestaat ook de mogelijkheid om een agentschap aan te gaan met Esprit Games. Er is bovendien een forum aanwezig waar achtergrondinformatie over de verschillende games zijn vermeld. De duur van het spel kunt u eveneens daar lezen. De leeftijdsgrens is van 16 jaar naar boven, maar voor kinderen onder de 16 zijn er protocollen en andere regels opgenomen. Deze geven bepaalde restricties aan die van toepassing zijn voor die doelgroep. Bekijk de webpagina die gaat over de algemene voorwaarden. Er is ook de Esprit Games Center applicatie. Zo kunnen de games sneller en makkelijker worden gedownload en geïnstalleerd. Afhankelijk van uw apparaat wordt de voor u bestemde download aangeboden.

  Registratie, garantie, betaling & klachten voor Esprit Games
  Registratie bijEsprit Games is vereist om op hun webpagina een spel te kunnen downloaden. Daarna kan worden ingelogd als gebruiker. Als er een spel wordt gedownload, betekent dat automatisch dat u een overeenkomst met Esprit Games aangaat. U bent daarna gebonden aan de vergunningsvoorwaarden van het bedrijf zonder uitzondering. U krijgt een account en moet zich houden aan de regels die daaraan verbonden zijn zoals vermeld staat op de website. De regels zijn opgenomen in de beleidsvoorwaarden en zijn te lezen op de bestemde webpagina. Voor vragen en ondersteuning kunt u per mail contact opnemen met Esprit Games. Over de voorwaarden bij een overeenkomst kunt u mailen met corp@espritgames.com.

  Complimenten en tips voor Esprit
  Bent u bekend met Esprit Games? Bent u tevreden over hun diensten of juist niet? Laat ons dat weten door een review te schrijven en deel uw ervaring met ons. De reviews en ervaringen van gebruikers die er al ervaring mee hebben, helpen bij het maken van een juiste keuze.

  Wilt u graag meer informatie over dit bedrijf? Laat u informeren door een kijkje te nemen op ervaringensite.be.

  Esprit Games
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Esprit Games

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Esprit Games een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Esprit Games. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Esprit Games actief?

  Esprit Games is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Esprit Games gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.