Esprit Games

Alle reviews

Esprit Games

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Esprit Games

 

Online games zijn voor fanatieke gamers een bron van plezier en genot. Het valt niet te ontkennen dat sommige gamers urenlang achter het apparaat of toetsenbord zitten om gepassioneerd van een game te genieten. Bent u zelf een fan van online games? Wilt u weten hoe u uw favoriete game kunt vinden? Kijk op ErvaringenSite en lees de reviews van andere gamers. Beschrijf ook uw ervaring op ErvaringenSite en laat ons weten wat uw mening is hierover. Uw eigen review schrijven, kan ook heel waardevol zijn.

Over Esprit Games
In juni 2014 werd het online game bedrijf van Esprit Games gelanceerd. Wat begon als een klein vriendengroepje, dat met gamen aan de slag ging, groeide uit tot een bedrijf op de Russische, Europese en Amerikaanse markt. Zo omschrijven de spelers en ondernemers van het bedrijf de opstart van hun onderneming. Zowel professionals als starters zetten zich in voor Esprit Games. Ze werken samen met verschillende partners, zoals Elex, Nexon, Game Hollywood etc. De games zijn bovendien in verschillende talen beschikbaar, zoals Engels, Russisch, Pools, Italiaans e.a.

Producten en diensten van Esprit Games
Met de producten en diensten van Esprit Games heeft men de beschikking over een variëteit aan games. Populair bij het publiek zijn volgens het bedrijf vooral de R2 games. Naast het downloaden van games, bestaat ook de mogelijkheid om een agentschap aan te gaan met Esprit Games. Er is bovendien een forum aanwezig waar achtergrondinformatie over de verschillende games zijn vermeld. De duur van het spel kunt u eveneens daar lezen. De leeftijdsgrens is van 16 jaar naar boven, maar voor kinderen onder de 16 zijn er protocollen en andere regels opgenomen. Deze geven bepaalde restricties aan die van toepassing zijn voor die doelgroep. Bekijk de webpagina die gaat over de algemene voorwaarden. Er is ook de Esprit Games Center applicatie. Zo kunnen de games sneller en makkelijker worden gedownload en geïnstalleerd. Afhankelijk van uw apparaat wordt de voor u bestemde download aangeboden.

Registratie, garantie, betaling & klachten voor Esprit Games
Registratie bijEsprit Games is vereist om op hun webpagina een spel te kunnen downloaden. Daarna kan worden ingelogd als gebruiker. Als er een spel wordt gedownload, betekent dat automatisch dat u een overeenkomst met Esprit Games aangaat. U bent daarna gebonden aan de vergunningsvoorwaarden van het bedrijf zonder uitzondering. U krijgt een account en moet zich houden aan de regels die daaraan verbonden zijn zoals vermeld staat op de website. De regels zijn opgenomen in de beleidsvoorwaarden en zijn te lezen op de bestemde webpagina. Voor vragen en ondersteuning kunt u per mail contact opnemen met Esprit Games. Over de voorwaarden bij een overeenkomst kunt u mailen met corp@espritgames.com.

Complimenten en tips voor Esprit
Bent u bekend met Esprit Games? Bent u tevreden over hun diensten of juist niet? Laat ons dat weten door een review te schrijven en deel uw ervaring met ons. De reviews en ervaringen van gebruikers die er al ervaring mee hebben, helpen bij het maken van een juiste keuze. 

Wilt u graag meer informatie over dit bedrijf? Laat u informeren door een kijkje te nemen op ErvaringenSite