ErvaringenSite

  Ervaringen ETRO

  Etro is een door een familie beheerd Italiaans modehuis dat is opgericht in het jaar 1968. Het modehuis staat vooral bekend om zijn paisleypatronen, waarmee het bedrijf in 1981 begon met het maken. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Etro lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Italiaanse modehuis achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Etro
  Etro werd opgericht in het jaar 1968 door Gerolamo "Gimmo" Etro als textielontwerpbedrijf. Tegen de tijd dat het bedrijf geboren werd, hadden Gimmo en zijn vrouw, Roberta, een antiquair , een collectie van drie honderd antieke sjaals verzameld. Nog steeds een van de grootste privé collecties die er bestaat. De belangrijkste stilistische drijfveer voor Etro in de eerste decennia was het paisleypatroon en variaties op dit thema. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Milaan aan de Via Spartaco en werd in 1977 gerenoveerd. Na een reis naar India gemaakt door de India gemaakt door Etro-executives, maakte ook de meubeltextiellijn zijn debuut in 1981. Het "wervelende" paisley-ontwerp dat op deze reis werd gevonden, is nu "synoniem" met het label.

  Producten en diensten van Etro

  Etro heeft een dames en heren kleding collectie. De herenkleding collectie is gepresenteerd via conceptuele catwalkshows, waaronder de herfst-/wintercollectie van 2003 waarbij gasten in een stroomtrein uit 1937 door het stedelijke Milaan reden, waarbij de modellen door de hutten liepen. Andere stukken bevatten "gekookte" overhemden, waarbij de stukken worden geverfd met bessen of andere voedingsmiddelen om hun beoogde ontwerpen te produceren. Zo onderscheidt Etro zich dus echt van andere soortgelijke bedrijven. De dameslijn werd gelanceerd in 1991.

  Het bedrijf heeft naast kleding collecties ook een lijn van geuren, waarvan sommige het thema "oude parfumerie" gebruiken. Andere collecties van het bedrijf omvatten toilet artikelen, lederwaren, reis accessoires, brillen, schoenen, sieraden en zelfs woning inrichting. In 2014 opende het bedrijf tevens zijn eerste Etro home winkel in Milaan tijdens de Salone del Mobile. Heeft u klachten over Etro? Dan kunt u deze het beste indienen bij het bedrijf zelf via het e-mail adres dat vermeld staat op de website van het bedrijf zelf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Etro

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Etro? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Etro op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Etro vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Etro of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Italiaanse bedrijf Etro nu achter.

  ETRO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ETRO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ETRO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ETRO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ETRO actief?

  ETRO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ETRO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.