Eurolens

Alle reviews

Eurolens

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Eurolens

Als jij voor het eerst contactlenzen online wilt kopen dan is het verstandig om naar de meningen van andere klanten te vragen. Maar omdat alles online gebeurt weet je niet zo snel wie al die klanten zijn. Wij willen je graag behulpzaam zijn en bieden je daarom de reviews van andere klanten op onze website aan. Zo kun je op je gemak lezen welke ervaringen andere klanten hebben met het kopen van contactlenzen en aanverwante artikelen. Je krijgt daardoor een goed beeld over welke shops zij betrouwbaar vinden en waar je dus het beste terecht kunt. Het zal je een hoop moeite besparen met het zoeken naar informatie over de webshop die jouw interesse heeft. Je komt vrij snel te weten of deze online shop aan je verwachtingen zal kunnen voldoen door het lezen van de commentaren en klachten van anderen.

Over Eurolens
Eurolens is een online shop die beheerd wordt en eigendom is van het Amerikaanse bedrijf Lens.com Inc. uit Louisiana in Missouri. Eurolens bestaat al sinds 1995 en biedt klanten in Europese landen zoals Nederland, Duitsland, België en Frankrijk online contactlenzen te koop aan. Deze Europese klanten kunnen gebruik maken van de klantenservice die gevestigd is in New Romney in Engeland. Je kunt daar zelfs op zaterdagen en zondagen met een e-mail terecht, op werkdagen zijn de medewerkers bereikbaar tussen 07.00 en 0.00 uur. Voor het bestellen van de producten van Eurolens zul je een account moeten maken. Dit account heb je ook nodig als je producten terug wilt sturen omdat je niet tevreden bent. Je krijgt daarvoor bij Eurolens 60 dagen de tijd, maar het bedrijf accepteert alleen ongeopende verpakkingen als retour.

De producten en service van Eurolens
Wil jij online contactlenzen kopen? Dan kun je daarvoor bij de online shop van Eurolens terecht. Er is hier een ruim assortiment aan verschillende soorten lenzen verkrijgbaar. Zo zijn er onder meer lenzen te bestellen die je dagelijks of tweewekelijks kunt gebruiken. Een aantal van de aangeboden lenzen zijn zelfs multifocaal of met kleuren te bestellen. Bij elke productomschrijving van Eurolens staat de prijs met eventuele korting vermeld. Om je bestelling te betalen biedt Eurolens je veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Tijdens het bestellen krijg je de verwachte levertermijn duidelijk te zien. Wil je weten wat andere klanten die contactlenzen kopen bij Eurolens te zeggen hebben? Bekijk dan hun commentaren en klachten op onze website.

Reviews en commentaren over Eurolens
Ook jij kunt als klant jouw review over Eurolens bij ons kwijt. Door jouw beoordeling over deze online shop op onze website te publiceren help je ons om andere klanten duidelijk te informeren over wat hen te wachten staat. Zo maken we het hen snel duidelijk of Eurolens een betrouwbare online shop is en wat klanten vinden van de kwaliteit van de aangeboden producten. Als jij daaraan wilt bijdragen vragen we je alleen maar om uitgebreid in te gaan op de onderwerpen die jij als klant belangrijk vindt voor anderen. Zoals de eerder genoemde kwaliteit, komt die overeen met wat je verwachte toen je een bestelling plaatste? Is de bestelling correct geleverd? Hoe heeft Eurolens jouw klachten afgehandeld? Hoe duidelijk jij bent, hoe makkelijker het voor anderen wordt om een beslissing te nemen.