ErvaringenSite

  Ervaringen Eurolens

  Als jij voor het eerst contactlenzen online wilt kopen dan is het verstandig om naar de meningen van andere klanten te vragen. Maar omdat alles online gebeurt weet je niet zo snel wie al die klanten zijn. Wij willen je graag behulpzaam zijn en bieden je daarom de reviews van andere klanten op onze website aan. Zo kun je op je gemak lezen welke ervaringen andere klanten hebben met het kopen van contactlenzen en aanverwante artikelen. Je krijgt daardoor een goed beeld over welke shops zij betrouwbaar vinden en waar je dus het beste terecht kunt. Het zal je een hoop moeite besparen met het zoeken naar informatie over de webshop die jouw interesse heeft. Je komt vrij snel te weten of deze online shop aan je verwachtingen zal kunnen voldoen door het lezen van de commentaren en klachten van anderen.

  Over Eurolens

  Eurolens is een online shop die beheerd wordt en eigendom is van het Amerikaanse bedrijf Lens.com Inc. uit Louisiana in Missouri. Eurolens bestaat al sinds 1995 en biedt klanten in Europese landen zoals Nederland, Duitsland, België en Frankrijk online contactlenzen te koop aan. Deze Europese klanten kunnen gebruik maken van de klantenservice die gevestigd is in New Romney in Engeland. Je kunt daar zelfs op zaterdagen en zondagen met een e-mail terecht, op werkdagen zijn de medewerkers bereikbaar tussen 07.00 en 0.00 uur. Voor het bestellen van de producten van Eurolens zul je een account moeten maken. Dit account heb je ook nodig als je producten terug wilt sturen omdat je niet tevreden bent. Je krijgt daarvoor bij Eurolens 60 dagen de tijd, maar het bedrijf accepteert alleen ongeopende verpakkingen als retour.

  getting ready for my online shop opening

  De producten en service van Eurolens

  Wil jij online contactlenzen kopen? Dan kun je daarvoor bij de online shop van Eurolens terecht. Er is hier een ruim assortiment aan verschillende soorten lenzen verkrijgbaar. Zo zijn er onder meer lenzen te bestellen die je dagelijks of tweewekelijks kunt gebruiken. Een aantal van de aangeboden lenzen zijn zelfs multifocaal of met kleuren te bestellen. Bij elke productomschrijving van Eurolens staat de prijs met eventuele korting vermeld. Om je bestelling te betalen biedt Eurolens je veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Tijdens het bestellen krijg je de verwachte levertermijn duidelijk te zien. Wil je weten wat andere klanten die contactlenzen kopen bij Eurolens te zeggen hebben? Bekijk dan hun commentaren en klachten op onze website.

  Reviews en commentaren over Eurolens

  Ook jij kunt als klant jouw review over Eurolens bij ons kwijt. Door jouw beoordeling over deze online shop op onze website te publiceren help je ons om andere klanten duidelijk te informeren over wat hen te wachten staat. Zo maken we het hen snel duidelijk of Eurolens een betrouwbare online shop is en wat klanten vinden van de kwaliteit van de aangeboden producten. Als jij daaraan wilt bijdragen vragen we je alleen maar om uitgebreid in te gaan op de onderwerpen die jij als klant belangrijk vindt voor anderen. Zoals de eerder genoemde kwaliteit, komt die overeen met wat je verwachte toen je een bestelling plaatste? Is de bestelling correct geleverd? Hoe heeft Eurolens jouw klachten afgehandeld? Hoe duidelijk jij bent, hoe makkelijker het voor anderen wordt om een beslissing te nemen.

  Eurolens
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eurolens

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eurolens een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eurolens. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eurolens actief?

  Eurolens is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eurolens gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.