ErvaringenSite

  Ervaringen Eva Fabrieksmatrassen

  Als je op zoek bent naar een producent met fabrieksmatrassen die een hoge kwaliteit hebben, dan hoeft de zoektocht niet te lang te zijn. dit, omdat Eva Fabrieksmatrassen zeker een optie is voor je. Ervaringensite.be heeft er enkele reviews staan van klanten die eerder een matras bij dit bedrijf hebben aangeschaft. Door deze reviews en beoordelingen te lezen, kun je straks een goede keus maken. Lees maar verder!

  Over Eva Fabrieksmatrassen

  Eva Fabrieksmatrassen is een fabriek die al 25 jaren matrassen produceert voor verschillende branches. Het produceren van kwaliteitsmatrassen en haar klanten zalig te laten dromen is haar doelstelling. De producten van deze fabriek voldoen daarom aan drie belangrijke zaken; ventilatie, ergonomie en ondersteuning.

  De productie van Eva Fabrieksmatrassen vindt in Nederland, Benelux plaats. Doordat deze fabriek de matrassen zelf produceert van sommige stoffen, is het bedrijf ook iets minder afhankelijk van externe factoren. Het bedrijf staat daarom sterk in het produceren van goede kwaliteit matrassen. Je kunt daarom altijd gegarandeerd zijn van goede matrassen.

  Jimdo Onlineshop erstellen - Tutorial 2021 für Einsteiger auf Deutsch

  Producten en diensten van Eva Fabrieksmatrassen

  Bij Eva Fabrieksmatrassen kun je terecht voor matrassenhoezen in verschillende hoogtes, vormen en stoffen. Verder kun je daar heen voor allerlei soorten schuim (polyether, koudschuim, traagschuim in allerlei diktes, vormen en densiteiten, pocketveren en micropocketveren. Deze producten kun je op de website vinden in de categorieën; matrassen, toppers en boxsprings. Je kunt goed gebruik maken van de sterktes van Eva Fabrieksmatrassen. Enkele hiervan is de gratis levering. Hiernaast kun je ook in aanmerking komen voor de 5 jaar garantie dit de fabriek biedt. Je hebt ook keuze op 90 dagen proefslapen. Mocht je toch niet tevreden zijn na de proefdagen dan heb je kans op gratis omruilgarantie. Ook voor de levering hoef jij je geen zorgen te maken. Alle matrassen, boxsprings en toppers kunnen binnen 48 uur geleverd worden in Nederland en België.

  Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ook altijd contact opnemen met Eva Fabrieksmatrassen. Binnen twee werkdagen wordt er contact met jou opgenomen, mocht je een mail hebben achtergelaten via de website. Verder is de klantenservice ook te bereiken op het telefoonnummer: +32 53 81 00 64 of je kunt gerust een mail sturen naar info@evafabrieksmatrassen.com. Voor wat betreft de betalingsmogelijkheden die Eva Fabrieksmatrassen biedt, kun je gebruik maken van Bancontact, KBC, Belfius Bank & Verzekeringen, Maestro, Mastercard, Paypal, Visacard, Sofort banking, iDEAL, Bank Transfer en TrustPay.

  Complimenten, klachten en tips voor Eva Fabrieksmatrassen

  Bij de aanschaf van nieuwe producten of artikelen kan het zo zijn dat jij je zal bedenken over het product. Is het wel van goede kwaliteit? Hoeveel jaren garantie ontvang je na aankoop? Hoe staat het met de inruilgarantie van het product? Mocht je antwoord kunnen geven op deze vragen, dan kun je andere mensen middels een review jouw ervaring en beoordeling helpen. Jouw review kan voor anderen een positieve blik of soms zelf negatieve blik opwerpen. Hierna kunnen klanten die graag bij Eva Fabrieksmatrassen, matrassen willen aanschaffen een goede keuze maken voor een matras, boxspring of topper.

  Eva Fabrieksmatrassen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eva Fabrieksmatrassen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eva Fabrieksmatrassen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eva Fabrieksmatrassen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eva Fabrieksmatrassen actief?

  Eva Fabrieksmatrassen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eva Fabrieksmatrassen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.