ErvaringenSite

  Ervaringen Eveseed

  Door de opkomst van het online winkelen wordt het ons zo makkelijk gemaakt om producten vanuit onze luie stoel te bestellen. Maar waar moet je op letten als je een online shop voor een bepaald product zoekt? Krijg je bij elke webshop dezelfde condities? Hoe zit het met klachten en het terugsturen van producten? Behalve deze zijn er nog veel meer vragen die je kunt stellen voordat je ergens op de bestelknop drukt. Om het je makkelijk en veilig te maken bieden wij je reviews van klanten op onze website. Zij geven in hun reviews antwoord op de bovenstaande vragen zodat jij precies te weten komt wat je te wachten staat. Maak er verstandig gebruik van zodat je probleemloos online kunt shoppen.

  Over Eveseed

  Deze Amerikaanse online shop is in 2018 opgericht en verkoopt reborn babypoppen en accessoires. Wil je meer weten over de producten die deze site te bieden heeft? Neem dan contact op met de klantenservice van het bedrijf. Je kunt er terecht door zelf een e-mail te sturen of door gebruik te maken van het contactformulier op de site. De meeste gestelde vragen worden overigens beantwoord in de rubriek die op de website van Eveseed te vinden is. Voor bestellingen accepteert het bedrijf de meest gebruikte en veilige methodes zoals creditcard en PayPal. Mocht je na ontvangst van een product niet tevreden zijn dan heb je bij deze verkoper 30 dagen de tijd om een retourzending en teruggave van je geld aan te vragen.

  24 hour Online Shopping Challenge

  De producten van Eveseed

  Eveseed verkoopt zoals gezegd reborn babypoppen en accessoires. Deze poppen bestaan inmiddels twintig jaar en elke pop wordt met de hand gemaakt. Elke pop is uniek en is gemaakt van siliconen om zo echt mogelijk te lijken. Er worden door deze online shop diverse soorten poppen aangeboden. Zo kun je onder andere de etniciteit van je nieuwe pop kiezen net zoals het geslacht. Verder zijn er natuurlijk uitziende tweelingen en peuters te bestellen. Verder zijn er diverse accessoires te koop zoals rugzakken en spenen. Voor wie het aandurft zijn er speciale kits verkrijgbaar waarmee je een compleet eigen pop kunt maken. Om je nieuwe pop aan te kleden is er ook een collectie babykleren verkrijgbaar bij Eveseed. Tijdens het bestellen van je nieuwe pop worden de leverkosten en verwachte bezorgdatum vermeld.

  Reviews over Eveseed

  Heb jij als klant ervaring met het assortiment van Eveseed? Heb je producten voor jezelf of voor een familielid of vriend gekocht en wil je jouw mening daar over kwijt? Dat kan op onze website! We bieden je namelijk de mogelijkheid om jouw review over deze online shop op onze site te publiceren. Op die manier kun je kwijt wat jij van de kwaliteit en service van deze webwinkel vindt en tegelijkertijd informeer je andere klanten. Aan de hand van jouw beoordeling zullen consumenten eenvoudig te weten komen wat jij de plus- en minpunten van Eveseed vindt. Bovendien bundelen wij alle review zodat er voor anderen een duidelijk beeld ontstaat over de algehele werkwijze en de waardering die klanten gezamenlijk hebben voor deze webshop.

  Eveseed
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eveseed

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Eveseed een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Eveseed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Eveseed actief?

  Eveseed is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Eveseed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.