ErvaringenSite

  Ervaringen Fabbo

  Wil je graag weten waar je online onderdelen voor fietsen en scooters kunt kopen? Dan zou het aanbod van Fabbo wel eens iets voor jou kunnen zijn! Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een eerlijke review over Fabbo te schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van waardevolle informatie om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van deze onderneming aansluit bij hun wensen en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of je een positieve of negatieve ervaring met Fabbo had, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Fabbo

  Fabbo is een onderdeel van de Belgische onderneming Lalias Comm.V, waarvan het hoofdkantoor in Ledegem in de provincie West-Vlaanderen is gevestigd. Het verkoopt zijn producten uitsluitend online, wat betekent dat het adres in Ledegem geen bezoekadres is. Dit bedrijf werd meer dan 10 jaar geleden opgericht uit een passie voor fietsen en scooters en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een online winkel met een breed scala aan accessoires en onderdelen voor zowel fietsen als scooters. Fabbo zegt te streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een goede klantenservice en een snelle levertijd. De webshop van dit bedrijf beschikt over het WebwinkelKeur, wat betekent dat je bij deze onderneming met een gerust hart kan winkelen. Bovendien zou de klantendienst van deze onderneming binnen de 24 uur reageren.

  🌹🌹 Latest Saree Collection 🌹🌹 Buy Designer Party Wear Sarees 🌹🌹 Saree online shop 🌹🌹 Unique Saree 🌹🌹

  Producten en diensten van Fabbo

  Weet je waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een specifieke term in het zoekvenster bovenaan de pagina intypen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Webwinkel, Uitverkoop, Verzending en Contact. Voor een optimale surfervaring zijn deze verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en aanbiedingen, kun je je via de site ook inschrijven op de nieuwsbrief van Fabbo. Volgens de informatie op de website kun je bij deze onderneming rekenen op een verzending dezelfde dag als je voor 17.30 uur bestelt, gratis verzending vanaf € 60,scherpe prijzen op meer dan 10.000 artikelen en 30 dagen retourneren. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantendienst per e-mail of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Fabbo

  Heb je ooit al een fietshelm, sticker, bagagedrager of ander item bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Fabbo te schrijven. Hiermee kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling bij deze onderneming willen plaatsen. Klopt het dat je bij dit bedrijf kunt rekenen op een snelle verzending? Hoe zit het met de kwaliteit van de verkochte artikelen? Is de klantendienst vlot bereikbaar bij vragen, opmerkingen of klachten? Of heb je misschien enkele handige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent wat mensen over andere bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Fabbo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fabbo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fabbo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fabbo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fabbo actief?

  Fabbo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fabbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.