Fabbo

Alle reviews

Fabbo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Fabbo

Wil je graag weten waar je online onderdelen voor fietsen en scooters kunt kopen? Dan zou het aanbod van Fabbo wel eens iets voor jou kunnen zijn! Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een eerlijke review over Fabbo te schrijven. Zo voorzie je andere potentiële klanten van waardevolle informatie om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van deze onderneming aansluit bij hun wensen en behoeften. Het maakt trouwens echt niet uit of je een positieve of negatieve ervaring met Fabbo had, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Fabbo
Fabbo is een onderdeel van de Belgische onderneming Lalias Comm.V, waarvan het hoofdkantoor in Ledegem in de provincie West-Vlaanderen is gevestigd. Het verkoopt zijn producten uitsluitend online, wat betekent dat het adres in Ledegem geen bezoekadres is. Dit bedrijf werd meer dan 10 jaar geleden opgericht uit een passie voor fietsen en scooters en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een online winkel met een breed scala aan accessoires en onderdelen voor zowel fietsen als scooters. Fabbo zegt te streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding, een goede klantenservice en een snelle levertijd. De webshop van dit bedrijf beschikt over het WebwinkelKeur, wat betekent dat je bij deze onderneming met een gerust hart kan winkelen. Bovendien zou de klantendienst van deze onderneming binnen de 24 uur reageren.

Producten en diensten van Fabbo
Weet je waarnaar je op zoek bent? Dan kun je een specifieke term in het zoekvenster bovenaan de pagina intypen. Het is natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Webwinkel, Uitverkoop, Verzending en Contact. Voor een optimale surfervaring zijn deze verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Als je op de hoogte wilt blijven van nieuws en aanbiedingen, kun je je via de site ook inschrijven op de nieuwsbrief van Fabbo. Volgens de informatie op de website kun je bij deze onderneming rekenen op een verzending dezelfde dag als je voor 17.30 uur bestelt, gratis verzending vanaf € 60,scherpe prijzen op meer dan 10.000 artikelen en 30 dagen retourneren. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantendienst per e-mail of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Fabbo
Heb je ooit al een fietshelm, sticker, bagagedrager of ander item bij dit bedrijf gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Fabbo te schrijven. Hiermee kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of ze al dan niet een bestelling bij deze onderneming willen plaatsen. Klopt het dat je bij dit bedrijf kunt rekenen op een snelle verzending? Hoe zit het met de kwaliteit van de verkochte artikelen? Is de klantendienst vlot bereikbaar bij vragen, opmerkingen of klachten? Of heb je misschien enkele handige tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent wat mensen over andere bedrijven schrijven, kun je hier klikken.