ErvaringenSite

  Ervaringen Fabulous Mama

  Welkom op de reviewpagina van het tijdschrift voor Fabulous Mama. Als je lid bent van dit tijdschrift willen we je vragen om jouw ervaring met dit tijdschrift met ons te delen. En, ben jij als nieuwe, of aanstaande moeder geïnteresseerd in dit tijdschrift, maar twijfel je nog, blijf dan lezen om te ontdekken welke ervaring anderen hebben met dit magazine.

  Fabulous Mama is een twee-maandelijks tijdschrift met verhalen van andere mama’s, zowel bekende als onbekende, maar ook lifestyle-reportages, wonen, opvoedtips, mode, en beauty. Speciaal voor moeders met een beetje glamour.

  We zijn benieuwd wat jij vindt van dit tijdschrift. Vind je de artikelen interessant, vernieuwend en afwisselend? Spreken ze jou als moeder aan? We willen graag weten wat je mening hierover is. En uiteraard zijn we heel benieuwd of je andere moeders aanraad om dit tijdschrift aan te schaffen.

  Over Fabulous Mama
  Fabulous Mama is een glossy lifestyle magazine dat twee-maandelijks uitgebracht word voor moeders tussen 20 en 49 jaar met kinderen van 0 tot 12 jaar. Maandelijks worden er gemiddeld 22.500 tijdschriften gedrukt met 132 full colour pagina´s. Naast de verkoop van losse tijdschriften en abonnementen heeft het tijdschrift meer dan 100.000 nieuwsbriefleden en 30.000 volgers op Facebook. Daarnaast lezen 15.000 mensen regelmatig de tweets van dit tijdschrift en volgen 7.800 mensen het magazine op Instagram.

  Naast de verdiensten van het tijdschrift ontvangt het blad ook inkomsten uit advertenties. Daarbij zeggen ze altijd rekening te houden met de interesses van de lezers. Dit is volgens het blad beter voor zowel moeders die het blad lezen als de adverteerders.

  Het blad wil dat moeders geïnspireerd worden en glamoureus door het leven kunnen gaan. In dit blad vind je naast informatieve artikelen over reizen, eten, carrière, en lifestyle ook veel artikelen met de verhalen van bekende en onbekende moeders. Als je het leuk vind om in dit magazine te komen dan kun je via email contact opnemen en kort jouw verhaal vertellen, wie weet word je uitgenodigd.

  Producten en diensten van Fabulous Mama
  Fabulous Mama is zowel een glamoureus tijdschrift voor moeders als een online lifestyle-platform. In het tijdschrift vind je maandelijks leuke artikelen voor moeders van jonge kinderen. Je vind hier artikelen over carrière, ambitie, vakantie-tips, beauty, en lifestyle. Op de cover staat elke maand een bekende moeder.

  Op de website kun je het abonnement kiezen dat het beste bij jou past. Je kunt een half-jaar abonnement afsluiten, kiezen voor een jaarabonnement dat je in een keer betaald, of per maand betalen. Bovendien is er de optie om een abonnement te kiezen met een cadeau voor jou of je kind.

  Ervaringen, klachten en tips over Fabulous Mama
  Vertel ons wat je ervaring is met dit magazine. We zijn niet alleen benieuwd of je dit een leuk tijdschrift vind, maar ook of je tevreden bent over de service. Bijvoorbeeld, als je jouw abonnement wil opzeggen of een wijziging wil invoeren. Gaat dit gemakkelijk of houd de service te wensen over. Jouw antwoord op deze vragen en het delen van jouw ervaring kan anderen helpen bij het maken van een keuze.

  How I Made My Online Store FREE In 2021 (DONT USE SHOPIFY!)

  Fabulous Mama
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fabulous Mama

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fabulous Mama een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fabulous Mama. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fabulous Mama actief?

  Fabulous Mama is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fabulous Mama gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.