ErvaringenSite

  Ervaringen Fame Lenses

  Online shops uit binnen- en buitenland doen verwoede pogingen om hun producten aan een zo groot mogelijk publiek te verkopen. Maar wat mag je van een online shop verwachten? In het bijzonder als deze zich niet aan de Nederlandse wet hoeft te houden? Hoe zit het met het terugsturen van een bestelling of de afhandeling van een klacht? En hoe loopt de communicatie als je de gebruikte taal van een webshop niet goed beheerst? Het zijn allemaal vragen die je beantwoord zult krijgen als je de reviews van andere klanten op onze website bestudeerd. Met de informatie die zij je bieden ben je uiteindelijk in staat om de best gewaardeerde shop te kiezen waar je veilig kunt winkelen.

  Over Fame Lenses

  Fame Lenses is de online shop die door het Duitse bedrijf Famess GmbH uit Bottrop gebruikt wordt voor de verkoop van contactlenzen en accessoires. Omdat het bedrijf in Duitsland gevestigd is houdt het zich aan de Duitse wet. Internationale klanten kunnen de aangeboden producten in het Engels of Duits bekijken en bestellen. Heb je vragen over producten, of zit je te wachten op een bestelling en wil je weten waar deze blijft? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Je kunt telefonisch of schriftelijk in contact komen met de medewerkers van het bedrijf die je tijdens kantooruren te woord staan. Natuurlijk kun je hier ook terecht als je klachten hebt of een product terug wilt sturen. Daar heb je bij Fame Lenses overigens 14 dagen de tijd voor.

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  De producten van Fame Lenses

  Consumenten die contactlenzen dragen vinden bij Fame Lenses een groot assortiment aan verschillende soorten. Er worden onder andere lenzen verkocht van bekende merken zoals Anesthesia, Bella en Solotica. Je kunt hier de lenzen bestellen met een andere kleur dan je eigen ogen om zo compleet anders voor de dag te komen. Niet alleen zijn er diverse kleuren te bestellen, ook kun je kiezen of je lenzen wilt die je dagelijks, maandelijks of jaarlijks wisselt. De lenzen zijn per oog met de juiste gradatie te bestellen zodat je altijd goed blijft zien. Alle aangeboden product staan duidelijk omschreven op de site en kunnen besteld en betaald worden met veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Je ziet dan ook direct hoe snel je bestelde producten geleverd zullen worden.

  Reviews over Fame Lenses

  Consumenten die niet weten welke mate van kwaliteit of service ze van deze online shop mogen verwachten hebben jouw hulp als klant van Fame Lenses nodig. Jij kunt als klant namelijk precies uit de doeken doen wat jij ervaren hebt en hoe je behandeld bent. Je weet wat de voor- en nadelen zijn van het winkelen bij deze webshop. Ook kun je door jouw ervaring meer vertellen over de manier waarop het bedrijf met klanten omgaat. Laat daarom een beoordeling achter op onze website zodat wij iedereen kunnen laten zien wat hen bij Fame Lenses te wachten staat. Reviews zijn een steeds belangrijker middel voor consumenten om elkaar te informeren en wij weten zeker dat jouw review over Fame Lenses nu al door andere klanten gewaardeerd zal worden.

  Fame Lenses
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fame Lenses

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fame Lenses een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fame Lenses. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fame Lenses actief?

  Fame Lenses is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fame Lenses gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.