ErvaringenSite

  Ervaringen Fans Geek Store

  Actiefilms en series trekken veel bezoekers en genereren vaak een grote vraag naar producten met de hoofdrolspelers op de voorgrond. De markt voor merchandise, speelgoed en collectibles blijft zich daardoor vernieuwen en online shops spelen daar handig op in door steeds nieuwe producten en assortimenten aan te bieden. Maar wat mag je van zulke online shops verwachten? Wil je meer weten over de service die ze bieden, hoe het zit met betalen en bezorgen en hoe een webshop je klacht behandeld? Lees dan de reviews die andere klanten op onze website publiceren. Aan de hand van de ervaringen die zij delen kom je meer te weten over al dit soort onderwerpen. Zo weet je uiteindelijk welke webwinkel de meest veilige is zodat je een miskoop of vervelende ervaring voorkomt.

  Over Fans Geek Store

  De Fans Geek Store begon jaren geleden als winkel in het hartje van Antwerpen en is door het succes ook uitgegroeid tot een internationale online shop. Je kunt voor vragen over de diverse producten natuurlijk terecht in de winkel maar als dat te ver weg is of als je te druk bent dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Die is per e-mail en telefonisch op werkdagen tussen 11.00 en 18.00 uur bereikbaar. Je kunt daar overigens ook terecht als je een klacht hebt over een bestelling of als je een zending terug wilt sturen. Op het moment dat je een bestelling wilt plaatsen dan heb je meerdere mogelijkheden om te betalen. Onder meer creditcard, PayPal, Bancontact en cadeaubonnen worden als betaling geaccepteerd. De bezorgkosten en levertijd worden duidelijk vermeld op het moment dat je een order afrekent.

  E-Commerce Tipps: Die TOP 12 Erfolgsfaktoren für deinen Onlineshop

  De producten van Fans Geek Store

  Voor collectibles van bekende namen ben je bij FANS aan het juiste adres. Zoek je iets van Hot Toys, Marvel, DC Comics of The Avengers? Grote kans dat je het bij deze online shop kunt vinden. Er is zelfs een compleet assortiment te vinden voor fantasy- en sciencefictionliefhebbers. Zo hebben ze hier onder andere merchandise van Game of Thrones, Aquaman en Batman. Ook zijn er T-shirts en andere accessoires met afbeeldingen van je favoriete actiefiguren te bestellen net zoals boordspelen, sleutelhangers en deurmatten. De nieuwste producten en categorieën staan voor je gemak duidelijk zichtbaar op de homepagina van Fans Geek Store. Je kunt hier ook een wensenlijst samentellen en cadeaubonnen kopen.

  Reviews over Fans Geek Store

  Wat vind jij als klant van de Fans Geek Store? Ben jij een tevreden klant of ben je van mening dat deze online shop nog vele zaken kan verbeteren? Wat jouw mening ook is, wij bieden je alle ruimte om er een beoordeling over te schrijven die je op onze website kunt publiceren. Door jouw ervaring met andere klanten te delen geef je hen de mogelijkheid meer te weten te komen over deze online shop. Zo weten die klanten uiteindelijk waar ze op moeten letten als ze hier producten bestellen. Jouw review draagt er bovendien aan bij dat wij in staat zijn een duidelijk beeld te laten zien over hoe alle klanten samen deze webshop waarderen. Alleen zo zijn we met elkaar in staat om andere consumenten te wijzen op de positieve en negatieve punten van het winkelen bij Fans Geek Store.

  Fans Geek Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fans Geek Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fans Geek Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fans Geek Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fans Geek Store actief?

  Fans Geek Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fans Geek Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.