ErvaringenSite

  Ervaringen Fashionize.nl

  Fashionize.nl

  Online zijn er een miljoen modeshops die kleding aanbieden. Eentje vinden kan echt een speurtocht zijn. En dan nog welke kleuren bij u passen. Het is goed om te weten in welke kleuren kleding u het beste voor de dag kunt uitkomen of om op de hoogte te zijn van het feit dat de kleurkeuze van uw kleding afhankelijk is van welk kleur- of seizoen type u bent. Wilt u online naar complete bijpassende outfits zoeken? Toch nog net niet beschikkend over de juiste kennis met betrekking tot welke kleding goed bij u staat om er stijlvol en modieus te verschijnen? Wij van Evaringensite.be helpen u graag op weg in het maken van de juiste keuze van welke combinatie aan kleding en accessoires u kunt maken. Bij ErvaringenSite bent u niet alleen terecht voor de informatie over hoe anderen hun bezoek aan Fashionize.nl hebben ervaren, maar ook voor hun mening over de aftersales service en de klantenservice bijvoorbeeld. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen Fashionize.nl ervaring achter.

  Over Fashionize.nl

  Fashionize.nl is in 2005 opgestart door het echtpaar Bianca Bon en Patrick de Waard. Gedreven door hun passie voor mode en de jarenlange ervaring in de modebranche, slaagden zij met fashionize.nl erin de collectie laatste trends kleding voor vrouwen aan te bieden. Zowel online net als in de Fashionize boetiek in Lelystad. Met de style guide proberen zij dames te inspireren om passende kleding en accessoires te kiezen. Daarbij wordt het nodig advies verstrekt over welke pasvorm bij welke lichaamsvorm hoort, welke kleuren het beste passen bij welke type personen, de te kiezen maat en wat de eigenschappen zijn van kledingstoffen. Dit, met als doel dames bewust te maken over het comfortabele en de keuze van kleding.

  Producten en diensten van Fashionize.nl

  Zowel in de webshop als in de winkel in Lelystad worden dameskleding, schoenen, accessoires zoals sieraden, sjaals, tassen en outfit inspiratie aangeboden. Dames kunnen, modebewust of niet, er terecht voor modeaccessoires zoals sieraden, een tas en sjaal voor de perfecte finishing touch aan de outfit. Inspiratie over hoe kleuraccenten in kleding en schoenen, die het beste gecombineerd kunnen worden in de bijpassende accessoires of laat deze er juist mee contrasteren. In de shop the look inspireert styliste en eigenaresse Bianca hoe complete outfits te bestellen. In de style guide worden adviezen gegeven in laatste mode trends en kleding om nóg modieuzer voor de dag te komen.

  Complimenten, klachten en tips voor Fashionize.nl

  Betalen bij Fashionize.nl kan met diverse Debet en Credit cards en PayPal. Achteraf betalen van uw bestelling kan ook via AfterPay. Bestelling online gedaan vóór 15:30 uur worden dezelfde dag verzonden. De bezorging is via een track & trace code te volgen. Gratis terugsturen kan binnen 14 dagen via hun retourportaal.

  Hebt u ook ervaring met Fashionize.nl, haar kledingaanbod en service? Wat vindt u van de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid bij Fashionize.nl? Laat ons uw mening achter op onze website. Uw ervaring delen, helpt niet alleen u als klant, maar kan bijdragen tot nodige verbetering van product en of dienstverlening bij Fashionize.nl.

  Wilt u zelf ook meer te weten komen overde dames- en heren schoenen, tassen en accessoires bij Fashionize.nl, dan mag u hier op onze ErvaringenSite de reviews lezen.

  online shop with me! (online shopping spree in quarantine)

  Fashionize.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fashionize.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fashionize.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fashionize.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fashionize.nl actief?

  Fashionize.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fashionize.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.