ErvaringenSite

  Ervaringen Fat Brain Toys

  Door op internet op zoek te gaan naar speelgoed is de kans groot dat je terecht komt bij een online shop buiten onze landsgrenzen. Is dat een probleem? Dat hoeft niet direct een probleem te zijn omdat ook deze online shops zich aan bepaalde regels moeten houden. En om erachter te komen hoe klanten in ons land deze webshops waarderen bieden wij je de reviews die zij erover geschreven hebben. Zo kom je meer te weten over de ervaringen van klanten met deze online winkels en hun producten. Bovendien leer je zo speelgoed kennen dat niet bekend is in Europa. Je hebt op die manier de kans bijzondere producten aan te schaffen zonder de kans te lopen dat je een miskoop doet.

  Over Fat Brain Toys

  Het idee voor deze online shop die kinderspeelgoed verkoopt is bedacht door de toen 10-jarige Amerikaanse jongen Adam Carson. Hij kreeg in 2002 als verjaardagscadeau een bouwdoos van Geomag die met magneten werkte. Toen hij nergens op het internet een grotere set kon vinden stelde hij zijn vader voor ze zelf te gaan verkopen. Wat begon met de verkoop van het speelgoed vanuit de kelder onder hun eigen huis leidde uiteindelijk tot een bedrijf met meerdere winkels, een eigen lijn met speelgoed en een online shop die de meer dan 2000 verschillende artikelen naar bijna in delen van de wereld verkoopt. Klanten die vragen over de producten hebben kunnen een e-mail naar het bedrijf sturen. Dat is de makkelijkste manier van contact aangezien het bedrijf in Nebraska in de Verenigde Staten gevestigd is.

  Chat KLIEN Online SHOP yang TERLUCU!!

  De producten van Fat Brain Toys

  Bij Fat Brain Toys vind je niet alleen speelgoed voor kinderen, ook voor volwassenen zijn er diverse artikelen verkrijgbaar. Je kunt op eenvoudige wijze zoeken naar speelgoed dat gerangschikt is op leeftijden van kinderen en tieners. Populaire producten en nieuw uitgebracht materiaal zijn overzichtelijk ondergebracht op de website van dit merk. Veel van het aangeboden speelgoed voor jonge kinderen is bovendien educatief zodat zij gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Wil je de producten van Fat Brain Toys bestellen? Dan kun je gebruik maken van de online bestelmethode waar je tijdens het invullen van je gegevens kunt zien hoeveel je betaalt voor de levering. Doordat de site betaalmethodes zoals creditcard en PayPal biedt zijn je aankopen veilig en gewaarborgd.

  Reviews over Fat Brain Toys

  Ben jij als klant bekend met de producten en de service van deze online shop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waarom? Omdat we graag willen dat je een review over Fat Brain Toys op onze website achterlaat. Door dat te doen zijn wij in staat om duidelijk te laten zien hoe klanten deze webshop waarderen en wat zij de voor- en nadelen vinden. Je kunt in jouw beoordeling dieper ingaan op de kwaliteit van de producten, de klantvriendelijkheid van de medewerkers en op zaken zoals het afhandelen van klachten of retourzendingen. Door jouw ervaring te delen zul je nieuwe klanten een beter inzicht geven over wat zij van Fat Brain Toys kunnen verwachten.

  Fat Brain Toys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fat Brain Toys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fat Brain Toys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fat Brain Toys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fat Brain Toys actief?

  Fat Brain Toys is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fat Brain Toys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.