ErvaringenSite

  Ervaringen Feestpruiken Winkel

  Ook voor carnavalsproducten en aanverwante artikelen kun je tegenwoordig winkelen op het internet. Maar net als het winkelen bij echte winkels wil je voordat je iets koopt natuurlijk meer weten over de online shop die het aanbiedt. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten die je besteld? Hoe zul je behandeld worden als je een klacht indient? Is het terugsturen van producten net zo makkelijk als dat de webshops op hun sites beweren? Je vindt het antwoord op deze en vele andere vragen in de reviews die andere consumenten op onze website geplaatst hebben. Daarin beschrijven zij wat zij hebben meegemaakt en waar je op moet letten voordat je tot een aankoop overgaat. We hopen dat deze informatie je zal helpen om voor de shop te kiezen die door klanten als beste gewaardeerd wordt.

  Over Feestpruiken Winkel

  De website van Feestpruiken Winkel is onderdeel van het bedrijf Shoppartners BV uit Heerhugowaard in Nederland. Het bedrijf beheert naast deze online shop ook anderen zoals Bellatio en Viavoordeel. Alle webshops die het bedrijf beheerd zijn gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg. Voor informatie hierover of over de aangeboden producten kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice die van maandag tot en met vrijdag zowel telefonisch als per e-mail tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar is. Je kunt de producten die aangeboden worden op deze site veilig bestellen en betalen met methodes zoals iDeal en creditcard en voor de bezorging wordt gebruikt gemaakt van de diensten van onder andere PostNL en DHL.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  De producten van Feestpruiken Winkel

  Zoals de naam van deze online shop reeds doet vermoeden worden er diverse soorten pruiken voor verschillende gelegenheden verkocht. Er zijn onder andere pruiken voor dames, heren en kinderen verkrijgbaar en met het keuzemenu kun je uitgebreid zoeken naar wat je nodig hebt. Er zijn pruiken uit oude tijden verkrijgbaar net zoals Tiroler & Duitse pruiken. Ook zijn er pruiken verkrijgbaar voor clowns en kerstmannen. Alle aangeboden artikelen worden voor een extra vergoeding thuisbezorgd in Nederland en België. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst dan krijg je deze onder normale omstandigheden binnen 24 uur thuisbezorgd. Je hebt daarna 30 dagen bedenktijd. Mocht je niet tevreden zijn dan moet je de artikelen binnen deze periode terugsturen.

  Reviews over Feestpruiken Winkel

  Heb jij als klant ervaring met de producten en service van de Feestpruiken Winkel? Laat dan een review over dit bedrijf achter op onze website. Door dat te doen stel je ons in staat om samen met de reviews van anderen een duidelijk beeld te laten zien over hoe goed of slecht deze online shop door haar klanten gewaardeerd wordt. Op die manier kunnen we met elkaar andere consumenten informeren en waarschuwen voor de plus- en minpunten van het winkelen bij de Feestpruiken Winkel. Beschrijf daarom zo gedetailleerd mogelijk in jouw beoordeling hoe jij je behandelt voelt en wat je vindt van de algehele service en kwaliteit van de artikelen die je kocht. Klanten die deze online shop nog niet kennen zijn je nu al dankbaar dat je jouw mening met hen wilt delen.

  Feestpruiken Winkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Feestpruiken Winkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Feestpruiken Winkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Feestpruiken Winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Feestpruiken Winkel actief?

  Feestpruiken Winkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Feestpruiken Winkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.