ErvaringenSite

  Ervaringen Fentisani

  Ben je aan het bouwen of verbouwen en op zoek naar een douche, wastafel, toilet, tegels of andere sanitair artikelen? Dan zou het aanbod van Fentisani iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over Fentisani te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere items bij dit bedrijf te bestellen. Het maakt trouwens helemaal niet uit of je een positieve of negatieve ervaring had met deze onderneming, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Fentisani

  Fentisani is een Nederlandse onderneming waarvan het hoofdkantoor in Hengelo in de provincie Overijssel is gevestigd. Het is een online winkel waar je terecht kunt voor een breed scala aan sanitair artikelen, zoals baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen, accessoires en tegels. Dit bedrijf meent zich te kunnen onderscheiden omwille van eigen productie, een snelle levering van producten uit eigen voorraad en scherpe tarieven. In Hengelo beschikt Fentisani over een showroom van meer dan 1500 vierkante meter inclusief magazijn. Voor badkamermeubels kan dit bedrijf rekenen op een eigen productie in het buitenland, waardoor het producten op maat en in de gewenste kleur kan maken en 5 jaar garantie aan zijn klanten kan bieden. Fentisani zou ook over een team van specialisten beschikken die jarenlang ervaring hebben in het plaatsen van badkamers.

  when you shop for clothes online

  Producten en diensten van Fentisani

  Weet je naar welk soort sanitair artikel je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de website van Fentisani een term in het zoekvenster ingeven. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals badkamermeubels, closetten, douches, spiegels en wastafels. Elk van deze categorieën is vervolgens opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het menu kunt navigeren en gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Verder kun je op de homepagina ook een overzicht van nieuwe en meest verkochte producten bekijken en van de partners waarmee dit bedrijf samenwerkt, bekijken. Volgens de informatie op de website zou je bij Fentisani kunnen rekenen op producten en diensten van een online sanitair expert en op 5 jaar garantie. Heb je een vraag of opmerking voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Fentisani

  Heb je ooit al één of meerdere producten bij Fentisani besteld? Dan is dit jouw uitgelezen kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming te schrijven. Zo maak je het andere potentiële klanten makkelijker te beslissen of ze al dan niet iets bij dit bedrijf willen bestellen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de verkochte producten? Kun je als klant rekenen op een snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice? Of heb je nog andere tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken.

  Fentisani
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fentisani

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fentisani een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fentisani. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fentisani actief?

  Fentisani is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fentisani gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.