ErvaringenSite

  Ervaringen Festibax

  De hele wereld is getroffen door de corona pandemie. Haast een ieder is wel getroffen door de strenge maatregelen van Covid-19. Je zou zeker een graantje willen meepikken met een solidariteitsactie. De actie van Festibax kan een optie voor je zijn. Ben je enthousiast om meer te weten hierover? Lees dan gerust verder!

  Over Festibax

  Festibax is een online bedrijf die in 2020 de Fastibax lanceerde, een heuptas voor feestgangers die heel erg actief zijn. Het bedrijf werkt samen met enkele influencers; Hideway en Polsband. De organisatie is een solidariteitsactie begonnen om steun te geven aan velen die door corona hun activiteiten plots tot nu hebben herleid. Het Belgian Bluesband, is een groep die zich sinds 1986 buigt over avontuurlijke geschiedenis. Polsband houdt zich hiernaast bezig met Polsbandjes, Jetsons en oordoppen. Beide Influencers zijn bekend met de actie die de organisatie jou biedt.

  Top 10 Places to Shop Online 2020 | Affordable Trendy Clothes

  Producten en diensten van Festibax

  Het bedrijf heeft als focus het bezorgen van een nieuwe hype voor het Festival leven in 2020. Festibax heeft de heuptas opnieuw uitgevonden, die zich richt tot de actieve festivalganger. De organisatie heeft de heuptas nieuw leven in gebelazen door het te maken tot een hedendaagse veilige tas die ideaal is voor festivals, fuiven en andere leuke evenementen.

  De heuptas bevat verschillende zaken die voor jou veel voordelen kan opleveren. Zo bevat de tas; afzonderlijke anti-diefstalzakken en een waterbestendige ristsluiting aan de voorkant. De heuptas is zeker voor een ieder uit de horeca, cultuur, of evenementensector. Het de komst van de Festibax kun je je opgeven voor de solidariteitsactie. Zo wordt je dan een deel- mee kandidaat. Behalve dat je een kandidaat wordt zal je na onderzoek van de organisatie in de lijst van deelnemers of influencers worden opgenomen. De vraag; bij welke influencer je jouw Festibax gekocht heb, zal altijd worden gesteld. Dit zal uiteindelijk bijdragen aan het feit dat de influencer zijn financieel deel ontvangt.

  De organisatie stelt je hiernaast in staat om na de opzet van het geheel, mensen in je omgeving of je achterban te vertellen over de actie die gaande is. Een eenvoudige pagina die je kunt delen met je vrienden wordt door de organisatie aangeboden. Jouw deel wordt steeds groter, hoe meer je verkopen aanbrengt. Mocht je meer informatie over de actie willen, dan kun je altijd via de website contact opnemen met de organisatie. Via de verschillende media kanalen kun je jouw reactie laten zien.

  Complimenten, klachten en tips voor Festibax

  Nu weet je zeker meer over de Festibax, nadat je gelezen hebt of heb je al weleens meegedaan met de actie?, Heb je eens gebruik gemaakt van het contactpunt met de organisatie?, Ben je van plan vrienden en kennissen op te roepen om deel te nemen aan de actie?, Hoe heb je de deelname ervaren? Wij zouden het fijn vinden om jouw ervaring en beoordeling met toekomstige klanten te delen. Op onze website Ervaringensite.be, kun je gerust een beoordeling en review achterlaten, zodat andere klanten jouw complimenten, klachten of tips kunnen lezen. Op zo een manier kunnen ze dan een goede keuze maken in de toekomst.

  Festibax
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Festibax

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Festibax een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Festibax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Festibax actief?

  Festibax is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Festibax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.