Festibax

Alle reviews

Festibax

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Festibax

De hele wereld is getroffen door de corona pandemie. Haast een ieder is wel getroffen door de strenge maatregelen van Covid-19. Je zou zeker een graantje willen meepikken met een solidariteitsactie. De actie van Festibax kan een optie voor je zijn. Ben je enthousiast om meer te weten hierover? Lees dan gerust verder!

Over Festibax
Festibax is een online bedrijf die in 2020 de Fastibax lanceerde, een heuptas voor feestgangers die heel erg actief zijn. Het bedrijf werkt samen met enkele influencers; Hideway en Polsband. De organisatie is een solidariteitsactie begonnen om steun te geven aan velen die door corona hun activiteiten plots tot nu hebben herleid. Het Belgian Bluesband, is een groep die zich sinds 1986 buigt over avontuurlijke geschiedenis. Polsband houdt zich hiernaast bezig met Polsbandjes, Jetsons en oordoppen. Beide Influencers zijn bekend met de actie die de organisatie jou biedt.  

Producten en diensten van Festibax
Het bedrijf heeft als focus het bezorgen van een nieuwe hype voor het Festival leven in 2020. Festibax heeft de heuptas opnieuw uitgevonden, die zich richt tot de actieve festivalganger. De organisatie heeft de heuptas nieuw leven in gebelazen door het te maken tot een hedendaagse veilige tas die ideaal is voor festivals, fuiven en andere leuke evenementen.

De heuptas bevat verschillende zaken die voor jou veel voordelen kan opleveren. Zo bevat de tas; afzonderlijke anti-diefstalzakken en een waterbestendige ristsluiting aan de voorkant. De heuptas is zeker voor een ieder uit de horeca, cultuur, of evenementensector. Het de komst van de Festibax kun je je opgeven voor de solidariteitsactie. Zo wordt je dan een deel- mee kandidaat. Behalve dat je een kandidaat wordt zal je na onderzoek van de organisatie in de lijst van deelnemers of influencers worden opgenomen. De vraag; bij welke influencer je jouw Festibax gekocht heb, zal altijd worden gesteld. Dit zal uiteindelijk bijdragen aan het feit dat de influencer zijn financieel deel ontvangt.

De organisatie stelt je hiernaast in staat om na de opzet van het geheel, mensen in je omgeving of je achterban te vertellen over de actie die gaande is. Een eenvoudige pagina die je kunt delen met je vrienden wordt door de organisatie aangeboden. Jouw deel wordt steeds groter, hoe meer je verkopen aanbrengt. Mocht je meer informatie over de actie willen, dan kun je altijd via de website contact opnemen met de organisatie. Via de verschillende media kanalen kun je jouw reactie laten zien.

Complimenten, klachten en tips voor Festibax
Nu weet je zeker meer over de Festibax, nadat je gelezen hebt of heb je al weleens meegedaan met de actie?, Heb je eens gebruik gemaakt van het contactpunt met de organisatie?, Ben je van plan vrienden en kennissen op te roepen om deel te nemen aan de actie?, Hoe heb je de deelname ervaren? Wij zouden het fijn vinden om jouw ervaring en beoordeling met toekomstige klanten te delen. Op onze website ErvaringenSite, kun je gerust een beoordeling en review achterlaten, zodat andere klanten jouw complimenten, klachten of tips kunnen lezen. Op zo een manier kunnen ze dan een goede keuze maken in de toekomst.