ErvaringenSite

  Ervaringen FFP2

  Hoe een gezichtsmasker een virus tegenhoudt weten we tegenwoordig allemaal. En dat we bij sommige werkzaamheden chirurgische handschoentjes nodig hebben, en extra ontsmettingsmiddelen altijd goed zijn om in huis te hebben. Maar welke maskers zijn goed? En hoe weet je dat je een goede kwaliteit maskers en rubber handschoentjes hebt? Of heb je misschien een PCR-zelftest nodig? Op onze vergelijkingssite ErvaringenSite.be hebben wij natuurlijk ook de online aanbieders van benodigdheden tegen het coronavirus opgenomen. Wij van ErvaringenSite plaatsen alleen een korte omschrijving van het bedrijf en van de producten en diensten, en laten de beoordeling over de prijs en de kwaliteit van het product helemaal aan u over! Lees hier de reviews van echte online shoppers, of laat zelf uw beoordeling over de medische hulpmiddelen van FFP2 bij ons achter!

  Over FFP2
  De online webshop FFP2 is eigendom van Power Lab Sarl, wat als bedrijf ingeschreven staat in Luxemburg. Op de website van FFP2 staat geen adres, telefoon nummer of email adres weergegeven waar je terecht zou kunnen als je vragen, opmerkingen of klachten hebt. De website is alleen in het Engels of in de Franse taal te raadplegen. Na enig speurwerk kan je de website van het achterliggende bedrijf Powerlab vinden, maar ook hier wordt je niet veel wijzer. Ook deze site is alleen in het Frans en Engels en net as bij FFP2 geen manieren om direct contact met het bedrijf op te nemen.

  Diensten en Producten van FFP2
  Alhoewel de corona crisis bijna over is hebben we ook de webshop FFP2 op onze site opgenomen. De webshop is alleen in het Engels of het Frans in te stellen. Bij deze webshop kun je alles kopen om het COVID19-virus geen kans te geven. Je vindt hier chirurgische, rubberen handschoenen die je per doos kunt kopen. Mond en neus maskertjes van verschillende soorten kwaliteit, digitale thermometers, face shields, sneltests, verschillende soorten ontsmettingsmiddelen, hoesjes voor over je schoenen en zelfs een hele overall. De verkoop is bedoeld voor particulieren, maar u kunt hier ook alles in grootverpakking aanschaffen. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden op de site opgenomen.

  Complimenten, Klachten en Tips over FFP2
  Voor wie bang is om het coronavirus op te lopen is deze webshop ideaal. Ook voor degenen met een eigen bedrijf die aan allerlei voorwaarden moeten voldoen om hun zaak weer open mogen maken en hun klanten en medewerkers moeten verplichten om de door de wet opgegeven maatregelen te handhaven, kan je bij FFP2 alles vinden wat je nodig hebt. Heeft u wel eens iets besteld bij FFP2? Omdat er zo weinig informatie is over de mensen achter dit bedrijf en het coronavirus levensbedreigend kan zijn, is het dubbel zo belangrijk dat we onze ervaringen en beoordelingen over dergelijke webshops delen. Helpt u mee en laat u ook uw persoonlijke review bij ons achter? Graag horen wij van u wat u van de kwaliteitsproducten van FFP2 vindt.


  Difference between FFP2 and FFP3 masks

  FFP2
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FFP2

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FFP2 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FFP2. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FFP2 actief?

  FFP2 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FFP2 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.