ErvaringenSite

  Ervaringen Fietsenwinkel.nl

  Fietsen van een hele fijne manier zijn om je te verplaatsen. In het verkeer fiets je overal letterlijk doorheen en het is ook een middel om op je gemak de omgeving te verkennen. Maar in alle gevallen wil je natuurlijk wel rijden op de beste fiets. Dus waar kun je die vinden? Één fiestenwinkel die je zou kunnen proberen is Fietsenwinkel.nl. Maar wat voor kwaliteit stadsfietsen biedt deze winkel aan? Hoe makkelijk zullen hun elektrische fietsen zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Fietsenwinkel.nl om je sportieve fiets te bezorgen? En zal de klantenservice van Fietsenwinkel.nl je aan het juiste vervangende fietsonderdeel kunnen helpen? Hier kun je alleen achter komen door reviews te lezen van klanten die al een fiets of fietsonderdeel bij Fietsenwinkel.nl hebben gekocht. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen je beslissing om wel of niet bij Fietsenwinkel.nl te shoppen vast een heel stuk makkelijker kunnen maken.

  Over Fietsenwinkel.nl

  Fietsenwinkel.nl is, zoals de naam van de winkel al aangeeft, een winkel die fietsen verkoopt, en leveren ook in Belgiê. Ze hebben vele winkels in Nederland maar ook in Antwerpen, Brugge, Hasselt en Sint Niklaas. Kijk op hun website voor een overzicht. In hun winkel kun je vele verschillende herenfietsen en damesfietsen vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld stadsfietsen zoals transportfietsen, bakfietsen, omafietsen, vouwfietsen, moederfietsen, sportieve stadsfietsen, retro fietsen en nog meer. Dus of je nou een vouwfiets wilt die makkelijk is mee te nemen in het OV of gaat voor een retro design, Fietsenwinkel.nl heeft verscheidene mogelijkheden. Voor de sportievelingen zijn er sportieve fietsen zoals trekkingfietsen, racefietsen, kindermountainbikes, elektrische mountainbikes en hybride fietsen. Voor wat meer gemak zijn er elektrische fietsen en speed pedelecs met lage instap. Je kunt kiezen voor een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. Ook biedt Fietsenwinkel.nl verschillende reserveonderdelen en andere accessoires aan. Zo is er fietsverlichting, standaards, bagagedragers, fietskarren, fietshelmen, fietsbellen, e-bike accus, fietsendragers, spatborden, handvatten, fietscomputers, fietspompen, windschermen, fietsbellen, pedalen en fietsgereedschap. Hun selectie fietsen bevat collecties van merken zoals Batavus, Gazelle, Cube, Giant, Sparta, Puch, Brinckers, Cortina, Sensa enzovoort.


  Een reclame van Fietsenwinkel.nl

  Diensten van Fietsenwinkel.nl

  Je kan natuurlijk één van de winkels van Fietsenwinkel.nl bezoeken, maar als er geen bij je in de buurt is dan kun je de fiets of het onderdeel via hun website bestellen. Hun bezorgservice levert de fiets dan bij je thuis af. Aangezien veel fietsen niet goedkoop zijn heeft Fietsenwinkel.nl ook een fietsverzekering die je kan beschermen tegen onvoorziene kosten. Ook kun je bij Fietsenwinkel.nl terecht voor een servicebeurt of onderhoud van je fiets. Daarnaast hebben ze apparatuur die de juiste framemaat kan bepalen. Op hun homepage kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. En mochten er problemen optreden dan kun je altijd hun klantenservice benaderen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fietsenwinkel.nl

  Rijdt jij al op een fiets van Fietsenwinkel.nl? Dan kun jij ons vast meer vertellen over deze keten van fietsenwinkels. Wat is jouw oordeel over de kwaliteit van hun elektrische fietsen? Duurde het lang voor hun bezorgservice om de stadsfiets bij je thuis te bezorgen? En wat zij de klantenservice van Fietsenwinkel.nl toen het onderdeel toch niet juist bleek te zijn? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jij van Fietsenwinkel.nl vindt.

  Zal een fiets van Fietsenwinkel.nl je brengen waar je zijn moet? Lees reviews over hun stadsfietsen, elektrische fietsen, mountainbikes & racefietsen

  Fietsenwinkel.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fietsenwinkel.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fietsenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fietsenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fietsenwinkel.nl actief?

  Fietsenwinkel.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fietsenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.