ErvaringenSite

  Ervaringen Fifties Store

  De jaren 50, intussen bijna 70 jaar geleden! Spoetnik, gebakken bloedworst, koetjesrepen, citroen met suiker, bazooka-kauwgom, … zijn allemaal typerend voor de jaren 50. Net na de oorlog begon de samenleving terug op te fleuren en dat merk je ook in de producten uit die tijd. Iedereen droeg kleurrijke nieuwe kledij. Er was heel wat tijd voor ontspanning en nieuwe ontdekkingen. Als je je nog even in die tijd wil wanen kan je terecht in een winkel die nog producten uit de jaren 50 verkoopt, een van dei winkels is Fifties Store.

  Wat klanten vinden van het aanbod van fifties Store lees je hier op ErvaringenSite!

  Over Fifties Store

  Fifties Store komt voort uit Bennies Fifties, een unieke fifties winkel in Scheveningen, Nederland. Bennies Fifties bestaat al meer dan 30 jaar en heeft een assortiment met duizenden producten van singles tot jukeboxen, flipperkasten, verkeerslichten, Elvis memorabilia en nog veel meer allemaal uit de goede oude tijd, de jaren 50. Op de website van Fifties Store kan je 365 dagen per jaar en 24 uur op 24 terecht voor bijzondere en zeldzame producten uit de jaren 50. Hun assortiment stopt niet bij de jaren 50, ook uit andere periodes hebben ze artikelen in de aanbieding.


  De winkel in Scheveningen

  Diensten van Fifties Store

  Bij Fifties Store kan je terecht voor heel wat artikelen en memorabilia uit de jaren 50. Je vindt er heel wat leuke spulletjes zoals kledij voor mannen, vrouwen en kinderen uit die tijd, perfect voor een themafeestje. Maar je vindt er ook andere artikelen zoals jukeboxen, benzinepompen, meubilair, verlichting, woonaccessoires, muziek, collectibles en dingen voor in je game room of mancave! De winkel is 7 dagen op 7 open zodat je altijd langs kan gaan om de producten in het echte te bekijken en om advies te vragen. Je bestelling wordt gratis verzonden naar België en Duitsland vanaf 99 euro, in Nederland is dat al vanaf 75 euro. Je kan er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in de winkel of gewoon thuis te laten bezorgen. Jukeboxen worden standaard geïnstalleerd bij je thuis.

  Vragen of klachten voor Fifties Store

  Heb je vragen of een klacht over Fifties Store? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je hoe je ze kan bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, 7 dagen op 7 (andere uren op zaterdag en zondag). Fifties Store heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, daar vind je vast al een antwoord op je vraag.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fifties Store? Ben je zeer tevreden over de service van het bedrijf? Laat het weten in een review! Mogelijke klanten weten graag wat ze mogen verwachten van Fifties Store. Door een reactie achter te laten help je anderen bij het maken van een beslissing.

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Fifties Store? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews over deze winkel uit de jaren 50 op ErvaringenSite! Op de site vind je nog meer reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden leuke bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!

  Fifties Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fifties Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fifties Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fifties Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fifties Store actief?

  Fifties Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fifties Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.