ErvaringenSite

  Ervaringen First Class

  Vanaf de jaren stilletjes zijn horloges altijd een luxeartikel geweest. Naast de functie als uurwerk zijn het nu ook de favoriete artikelen van mensen geworden om in te investeren. Horloges hebben zich ontwikkeld tot een hoogwaardige tertiaire levensbehoefte. Naast hun waardevolle rol en waarde, ondersteunen horloges ook het uiterlijk van zowel mannen als vrouwen. Alsof het algemeen bekend is dat iemands houding kon worden afgelezen aan het horloge dat die persoon draag. Wil je de beste rondom jouw pols, lees dan de reviews om te vinden welke het meest geliefd is door anderen.

  Over First Class

  Dit is een geregistreerd website eigendom van het Britse bedrijf James Moore & co. Ze lanceerden First Class in 2005. Het is de geautoriseerde detailhandelaar voor meer dan 100 horlogemerken. Naast de verkoop van uurwerken, verkopen ze ook sieraden, waaronder verlovingsringen. Van beroemde juwelenmerken tot gecertificeerde diamanten.

  buying my DREAM CLOSET *try on haul + online shopping*

  First Class Horloges

  Op de website kun je diverse verwijzingen vinden naar horloges en sieraden, van diamanten sieraden tot verlovingsringen. Zoek je een bepaald uurwerk, dan kun je beginnen te kijken tussen de 4.200 keuzes voor mannen en 2.800 opties voor vrouwen. De kans dat ze een horloge hebben die aan jouw wensen voldoet is dus reëel. Hun catalogus is informatief, met foto's van elk item en hoe het eruit ziet als je het draagt. Onderaan de pagina vind je zelfs een aantal beoordelingen. De juwelen die First Class aanbiedt zijn ook van eersteklas merken. Tijdens het winkelen kun je per merknaam zoeken, maar ook per soort juweel.

  Diensten van First Class

  Voor alle producten heeft First Class internationale verzending, een 30-dagen retourbeleid, en een prijsmatchservice met andere erkende retailers. Elk gekocht horloge wordt geleverd met de garantie van de fabrikant, volledige instructies en passend doosje. De lengte van de garantie varieert per merk. De volledige garantievoorwaarden en -beperkingen staan vermeld in de instructies of het garantieboekje dat door de fabrikant wordt verstrekt. Omdat het best dure artikelen zijn die First Class verkoopt, kun je een offerte aanvragen. Tijdens de kantooruren krijg je binnen het uur een antwoord, anders is het binnen 12 uur.

  Reparaties

  Naast nieuwe producten kopen, kan First Class ook alle soorten gouden en zilveren juwelen herstellen en restaureren, diamanten zetten, ontwerpen en deskundige horloge- en uurwerkreparaties uitvoeren. Het grootste deel van deze dienst wordt in hun eigen winkel van James Moore Jewellers in Kenilworth, Verenigd Koninkrijk, uitgevoerd.

  Complimenten, klachten en tips over First Class

  Op de website kun je jezelf laten begeleiden door de live chat die reageert op al je vragen. Ook kun je alle garantie en reparatie aanvragen indienen. Het bedrijf zal proberen om een terugbetaling of vervanging aan te bieden. Houd er wel rekening mee dat het defect door de fabrikant moet worden bevestigd voordat er iets mogelijk is. Handelend als een officiële online merkwinkel voor meer dan 15 jaar, zou de service wel in orde moeten zijn, maar hoe was jouw ervaring met First Class? Deel het hiernaast om andere mensen te helpen wanneer ze op zoek zijn naar horloges en juwelen.

  First Class
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over First Class

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is First Class een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over First Class. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is First Class actief?

  First Class is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van First Class gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.