ErvaringenSite

  Ervaringen Fit Cuffs

  Gezond leven is een keuze en houdt onder meer in; het kiezen voor een gezonde leefstijl door middel van gezonde voeding en dagelijks voldoende beweging. Bent u gereed voor het nieuw avontuur? Hebt u plannen om een gezondeleefstijl te beginnen, maar geen tijd om naar de gym te gaan? Wilt u afvallen of juist gewoon routinematig sporten? Ervaringensite.be heeft in haar reviews het overzicht van bedrijven, die het gezond leven stimuleren. In de reviews vindt u de informatie over deze webshops, de aangeboden producten, hoe het zit met de leveringen en de klantenservice. U hebt daardoor een beter beeld van het bedrijf dat het best zou kunnen inspelen op uw eisen en wensen. Het behoeft geen betoog dat wij van ErvaringenSite ook uw eigen reactie tegemoet zien in de reviews.

  Over Fit Cuffs
  Fit Cuffs is een bedrijf dat is opgericht door Lars Parup en Alex Nielsen. Dit bedrijf is een geregistreerd en beschermd merk, welk deel uitmaakt van de Odder Fitness Center. Fit Cuffs is opgericht in 2017 en is gevestigd aan de Hojgaardsvej 9 A, 8300 Odder. Zij adverteren betrouwbaar te zijn en zich te houden aan de Deense wetten die van toepassing zijn voor het bedrijf.

  Producten en diensten van Fit Cuffs
  Fit Cuffs is een bedrijf dat artikelen ter bevordering van de fitheid aanbiedt. Bij het bedrijf Fit Cuffs bent u terecht voor sportbanden en manometers. Op de site van Fit Cuffs kunt u uw gewenste pakket uitkiezen. Het bedrijf levert de niet-elektronische occlusie-apparaten. De sportbanden van Fit Cuffs bezitten een extreme hoogwaardige manchet die zorgt voor een zeer soepel druk. Manchetten en de Fit Manometers zijn makkelijk toegankelijk omdat ze verbonden staan met een klikmechanisme. Deze zorgt ervoor dat de druk tijdens de training stabiel wordt gehouden. De aangeboden manchetten zijn geschikt voor arm- en been training.

  Verzending, garantie & betaling bij Fit Cuffs
  Klanttevredenheid wordt zeer op prijs gesteld door Fit Cuffs. Betalen kan met credit cards, PayPal en Direct Bank Transfer. De levertijd voor internationale kopers ligt tussen 5-10 werkdagen. Doordat het bedrijf met verschillende koeriers werkt, kunnen de levertijden verschillen. U kunt, door u in te schrijven bij Fit Cuffs, toegang verkrijgen tot hun Web App.

  Complimenten, klachten en tips voor Fit Cuffs
  Bij ontevredenheid kunnen de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Hiervoor dient er een mail te worden verstuurd naar fitcuffs@zoho.eu en binnen 24 uur op uw mail wordt dan gereageerd. Voor vragen en opmerkingen kunt u de klantservice contacten op het telefoonnummer +45 86 31356869. Deze zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 06:00 u – 21:30 u en weekenden van 08:00 u – 14:00 u.

  Hebt u apparaten van Fit Cuffs in huis liggen? Of hebt u al eerder gebruik gemaakt van de Fit Cuffs apparaten? Wilt u anderen op de hoogte brengen van de producten van Fit Cuffs? Wij van ErvaringenSite kijken uit naar uw ervaring met het bedrijf Fit Cuffs. Deel uw oordeel en mening op de site en breng ook zo andere klanten op de hoogte over de dienstverlening van over het bedrijf Fit Cuffs.

  Wilt u daarnaast meer weten over een bedrijf als Fit Cuffs, bezoek dan de site van ervaringen. En laat in uw reviews weten over de klantenservice, de producten en de levering van het bedrijf.

  Square Online - Set Up Online Shopping for Retail

  Fit Cuffs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fit Cuffs

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fit Cuffs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fit Cuffs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fit Cuffs actief?

  Fit Cuffs is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fit Cuffs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.