ErvaringenSite

  Ervaringen Fitness-Geest

  Op zoek naar fitnessartikelen? Dan moet je bij Fitness-Geest zijn! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Fitness-Geest lees je op deze pagina!

  Heb je zelf ervaring met Fitness-Geest? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over Fitness-Geest

  Fitness-Geest is een webshop die een zeer ruim assortiment aan artikelen aanbiedt die gerelateerd zijn aan fitness en krachtsport. Fitness-Geest biedt uitsluitend A-merken aan waaronder Adidas, Nike, Asics, Joy Sport, … Sports-Geest is het bedrijf achter de succesvolle webshops Fitness-Geest, Wandel-Geest, Winter-Geest, Tennis-Geest, Hardloop-Geest en Voetbal-Geest. Binnen het bedrijf wordt er gestreefd naar beleving, specialisme en kennis. Ze zijn van mening als iemand op zoek is naar fitnesskleding die persoon op zoek is naar dé fitness-specialist waar een breed assortiment wordt aangeboden. Alle artikelen van Fitness-Geest zijn uit voorraad leverbaar, zo krijg je snel je artikelen thuis geleverd.


  Vermijd fouten bij het fitnessen, hier enkele tips!

  Diensten van Fitness-Geest

  Bij Fitness-Geest kan je terecht voor fitnessartikelen. Je vindt er fitness kleding voor mannen en vrouwen en ook schoenen, sneakers en andere fitnessartikele, zoals fitnessballen, kettlebells, dumbells en gewichten, yogamatjes, springtouwen, … Je vindt er ook sportvoeding voor krachtsport en duursport maar ook fitness accessoires en fitness apparaten. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar, als je je bestelling voor 16 uur plaatst dan heb je de volgende dag je bestelling in huis! Ook op zaterdag! Bij bestellingen vanaf 75 euro wordt die gratis geleverd.

  Vragen of klachten voor Fitness-Geest

  Heb je vragen of een klacht over Fitness-Geest? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via e-mail of de post. Fitness-Geest heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fitness-Geest? Heb je er leuke fitness spullen gevonden zodat je nu hard kan trainen? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Fitness-Geest. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Fitness-Geest? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Fitness-Geest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitness-Geest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitness-Geest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fitness-Geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitness-Geest actief?

  Fitness-Geest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitness-Geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.