ErvaringenSite

  Ervaringen Fitnessmerken.nl

  Lees hier hoe Fitnessmerken.nl het je makkelijker maakt om goed bezig te zijn. Je regelmatig in het zweet werken is nu eenmaal gezond. Om dit wat te veraangenamen is het handig om de juiste apparatuur, kleding en voeding te gebruiken. Zo voorkom je blessures, ben je verantwoord bezig en krijg je steeds meer plezier in het bewegen. Online is tegenwoordig alles te koop, dus ook sportartikelen. Fitnessmerken.nl is zeker niet de enige aanbieder, maar wel de grootste onlinewinkel voor fitnessapparatuur. Je kunt er alles krijgen wat je ook maar kunt verzinnen om het sporten makkelijker voor je te maken. Naast het aanbod en het gebruik van de webshop vertelt ErvaringenSite je graag over ervaringen van andere consumenten. Komt de kwaliteit en prijs overeen van dat wat je hebt aangeschaft? Het is natuurlijk leuk om bijvoorbeeld een goedkoop roeiapparaat aan te schaffen, maar valt het niet na drie keer roeien uit elkaar? En hoe is de service en hoe gaat Fitnessmerken.nl om met jouw klachten? Wordt je gehoord en zorgen ze voor een passende oplossing? ErvaringenSite vertelt je alles.

  Over Fitnessmerken.nl

  Met een enorm aanbod van merken van hoge kwaliteit is Fitnessmerken de grootste online fitnesswinkel van Benelux. Naast de onlinewinkels beschikken zij over fysieke Fitwinkels in Arnhem, Hengelo, Naaldwijk en Helmond. Het aanbod is bedoeld voor particulieren, fysiotherapie praktijken, bedrijven, ziekenhuizen, revalidatiecentra en sportscholen. Fitnessmerken wil klanten helpen bij het bereiken van sportieve doelen of het herstellen van een blessure. Via e-mail, telefoon, chat of een contactformulier staan specialisten van maandag t/m zaterdag paraat om je te voorzien van advies. Ook kun je op deze manier informatie verkrijgen over producten of bijvoorbeeld de status van je bestelling.


  Crazy Strong Fitness Moments

  Diensten

  Fitnessmerken is niet alleen de grootste winkel van België, maar ook van Nederland. Met een enorm aanbod aan topmerken bieden zij kwaliteit. Alles wat je nodig hebt, en meer, is te koop via de webshop. Bij elk product vindt je een artikelomschrijving met afbeeldingen en is er ruimte voor reviews van gebruikers. De zoekfuncties zijn overzichtelijk verdeeld waardoor je ondanks het grote aanbod, makkelijk terecht komt bij dat wat je zoekt. Naast apparatuur als de bekende hometrainer, loopband of crosstrainer kun je ook de kleinere benodigdheden vinden zoals gewichten, handknijpers en opdruksteunen. Net als kleding die geschikt is voor alle sporten, bieden ze ook accessoires aan zoals een hartslagmeter, een gymbal of bandages. Afrekenen kan op verschillende manieren. Als je er voor kiest om je bestelling op te halen bij een van de winkels, kun je daar contant of met PIN betalen. Online heb je de mogelijkheden van iDeal, Creditcard, AfterPay een overschrijving per bank of je betaald aan de chauffeur die je jouw bestelling overhandigt.

  Klachten

  Een klacht kun je telefonisch of via e-mail kenbaar maken. Iedere klacht wordt serieus genomen en vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst van je klacht wordt binnen vijf werkdagen verteld welke stappen Fitnessmerken zal ondernemen om je klacht te verhelpen.

  Op alle producten heb je garantie voor ten minste een jaar. Op de site staat bij elk product de duur van de garantie aangegeven. Gaat er iets kapot dan kun je aanspraak maken op reparatie. Het traject hiervan verschilt per product. Fitnessmerken kan zelf de reparatie verzorgen of ondersteuning bieden bij een reparatieverzoek. In sommige gevallen zul je het product moeten retourneren. Dit heeft te maken met de garantie die de leverancier of fabrikant van het product biedt.

  Hoe is het om iets te bestellen bij Fitnessmerken.nl? Is het aanbod groot en goed, zijn er aanbiedingen, kun je retourneren? Lees hier reviews van klanten!

  Fitnessmerken.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitnessmerken.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitnessmerken.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fitnessmerken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitnessmerken.nl actief?

  Fitnessmerken.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitnessmerken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.