Fitnessmerken.nl

Alle reviews

Fitnessmerken.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Fitnessmerken.nl

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te worden en het te blijven, en de meest voorkomende (buiten gaan joggen) en steeds populairder wordende manier is naar de gym gaan. In de gym vind je vaak allerlei producten en machines, zowel om aan je conditie te werken als om sterker te worden. Maar wat als je geen gymabonnement wil betalen? Wat als je liever meer privacy hebt? Dan kan je altijd wat apparaten, kleding en andere fitnessartikelen aankopen en dit bij je thuis gebruiken. Fitnessmerken.nl is een online winkel die allerlei fitnessapparatuur aanbiedt aan haar klanten. Maar zoals je wel kan raden kan het gemakkelijk mislopen met dergelijke machines of kledij. Hierdoor is het van het grootste belang dat je alle reviews, besprekingen en ervaringen met fitnessmerken.nl hier op ErvaringenSite leest, zodat je volledig op de hoogte bent van wat je kan verwachten.

Overfitnessmerken.nl
Fitnessmerken.nl is een Nederlandse online fitnesswinkel waar je terecht kan voor allerlei zaken die te maken hebben met fitness. Fitnessmerken.nl heeft een aantal Fitwinkels verspreid over Nederland, namelijk in Almere, Arnhem, Helmond, Hengelo. Naaldwijk en Oosterwolde. De hoofdzetel is in Hengelo en ook in België kan er worden geleverd. Fitnessmerken.nl is onderdeel van Sporttrader, een B.V. dat opgericht werd in 2000 en ook bedrijven zoals Fitwinkel en Fitnessapparaat onder beheer heeft.

Producten en diensten vanfitnessmerken.nl
Fitnessmerken.nl heeft showrooms doorheen Nederland. Hiernaast heeft het bedrijf ook een online webshop met veel fitness-gerelateerde zaken. Denk aan loopbanden, fietstrainers, dumbbells, een halterbank, kettlebells en allerlei soorten machines. Je kan er ook fitnessartikelen zoals gymballen, yogamatten, elastieken en fitnesskledij kopen. Als je aan vechtsport doet, kan je hier ook een bokszak, handschoenen en scheenbeschermers bestellen. Crossfitters en mensen die aan teamsporten zoals basketbal of badminton doen vinden hun dingen ook op de site. Wat betreft sportvoeding heeft Fitnessmerken.nl een aanbod van allerlei poeders (creatine, eiwitten, aminozuren,..), repen, energiedranken en vitamines. Tot slot is er een sectie gewijd aan preventie van blessures, denk aan warmtemiddelen, kinesiotape of massagespullen. De levertijd als je iets bestelt bij Fitnessmerken.nl is 3 tot 5 dagen, en je hebt 50 dagen om je producten te ruilen en retourneren. Fitnessmerken.nl levert ook in België. Bestellingen zijn gratis vanaf een bepaald bedrag en je kan betalen via iDeal, Bancontact, VISA, MasterCard, PayPal en AfterPay. De klantendienst is online geopend tot 22:00u.

Klachten, complimenten en tips voor fitnessmerken.nl
Omdat er veel verschillende producten te vinden zijn bij Fitnessmerken.nl is er zeer veel dat kan mislopen. Je bestelling kan vertraagd aankomen (of zelfs niet!), je product kan beschadigd zijn, niet werken, van slechte kwaliteit zijn, enzovoort. Heb je zelf ervaring met Fitnessmerken.nl? Laat dan graag een bespreking achter hier bij ErvaringenSite, zodat je anderen kan vertellen over jouw mening en hoe jij denkt over dit bedrijf. Zo help je je mede-consumenten om gericht een goede beslissing te maken. Heb je spijt van je aankoop? Laat het weten! Ben je super tevreden? Vertel het aan de wereld!