ErvaringenSite

  Ervaringen Fonteyn

  Ben je op zoek naar een leuke verrassing voor Valentine, moeder- en Vaderdag of voor uw geliefde? Dan kunt u kiezen uit voor tuinmeubilair. Niet alleen de tuinliefhebber zal daar super blij mee zijn, maar ook personen die verplicht in de tuin werken. Genieten van een bak heerlijk geurende koffie in de lekkere vroege ochtend kan op één mooie comfortabele zittende bank, horende bij een tuinset, in de heerlijke ambiance van de natuur. Maar zou u zelf plannen hebben om uw tuin een make-over te geven en op zoek te gaan naar goede, duurzame en leuke tuinmeubels? Kijk dan hier op ErvaringenSite! Bij ErvaringenSite kunt u de reviews lezen van de outdoor living mall Fonteyn. ErvaringenSite heeft ook voor u de reviews verzameld, zodat u kunt weten welke keus u kunt maken bij uw zoektocht naar het best passende meubilair voor in uw tuin! Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen Fonteyn ervaring achter.

  Over Fonteyn
  De outdoor living mall Fonteyn, is een leverancier van outdoor artikelen in Europa. Hun assortiment beslaat onder meer tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, buitenkeukens, zwembaden, sauna’s en tuinhuizen. In hun showroom in Uddel worden deze artikelen ten verkoop aangeboden. Eigenaar Dolf Nieland startte in 1989 met het kweken van bloembollen en verhandelde deze via groothandels. Door het succes besloot hij 1992 ook aan andere particulieren te leveren. Om in te spelen op de vraag aan bloem- en tuingerelateerde artikelen, werden naast bloembollen, ook de eerste tuin-, hang- en potplanten verkocht. In 2016 werd de bijna in gebruik genomen nieuwe showroom toen volledig door brand verwoest. Op 2de paasdag 2017, werd een volgende showroom geopend en kan men sindsdien terecht voor de outdoor living artikelen. Bestellen via de website is mogelijk, daar Fonteyn ook een online shop heeft.

  Producten en diensten van Fonteyn
  Fonteyn verkoopt tuinmeubelen en is aanbieder van diverse tuinhuizen, sauna’s, veranda’s, spa’s, zwembaden en alles voor de barbecue. Op de afdeling tuinhuizen kan men terecht voor blokhutten, paviljoenen & prielen, overkappingen, tuinkasten, kapschuren, garages, carports en tuinhuis- accessoires. Voor een infrarood, Finse, buiten, barrel en combisauna, maar ook voor de hottubs, Turkse stoombad met alle nodige accessoires mag u naar de afdeling Sauna. Inbouw, opbouw, opblaasbare, kinderzwembaden, zwemspa’s, opblaasbare spabad en alle zwemaccessoires vindt u op de afdeling zwembaden.

  Complimenten, klachten en tips voor Fonteyn
  Fonteyn zegtgarant te staan voor een directe en snelle levering, omdat alles wordt geleverd uit een eigen ruim 60.000 m2 grote opslagkelder. Zij bieden gunstige prijzen door grootschalige inkoop, voeren strenge controle en beoordeling producten binnenshuis en beschikken over een assortiment met bekende merken, maar ook eigen collectie. De meeste producten kunnen binnen enkele werkdagen worden geleverd en betalen kan via iDeal, GiroPay, PayPal, MasterCard, Mister Cash, Visa.

  Hebt u al artikelen van Fonteyn staan in uw tuin? Hoe was de dienstverlening naar u toe tijdens uw bestelling? Bent u tevreden over de ontvangen artikelen? Bunt vol lof over de aftersalesservice of viel dat juist tegen? Laat ons uw mening achter op onze website.

  U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op ErvaringenSite over de aangeboden artikelen en de dienstverlening bij Fonteyn.

  How to make an Online Shop Instagram Puzzle Feed | Alelie Rheanne

  Fonteyn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fonteyn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fonteyn actief?

  Fonteyn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fonteyn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.