ErvaringenSite

  Ervaringen Forall

  Als je een gereviseerde of gerepareerde telefoon of laptop van een bekend merk aan wilt schaffen dan zul een lange lijst met online shops vinden die deze producten te bieden hebben. Je zult zelfs webshops tegenkomen die in het buitenland gevestigd zijn. Maar hoe staat het met de kwaliteit van deze zogenaamde refurbished producten die al deze webshops te bieden hebben? Welke service en klantvriendelijkheid mag je verwachten? Door de reviews van andere klanten op onze website te lezen zul je meer inzicht krijgen en dus makkelijker een besluit kunnen nemen over welke online shop te vertrouwen is. Als een shop door meerdere klanten goed gewaardeerd wordt dan weet je dat je uiteindelijk een veilige aankoop zult doen.

  Over Forall

  De website van Forall wordt beheerd door Blue4All Lda., een bedrijf dat gevestigd is in Portugal en die de site gebruikt om consumentenelektronica die refurbished is te verkopen. Het bedrijf is in 2016 opgericht door José Costa Rodrigues, destijds een jonge universiteitsstudent die dit soort producten voor iedereen beschikbaar wilde stellen. Sinds de oprichting zijn er meerdere winkels in zijn thuisland geopend en via de online shop kunnen internationale klanten ook gereviseerde producten van grote merken aanschaffen. Voor meer informatie over het assortiment en over de leveringsvoorwaarden kun je schriftelijk contact opnemen met de klantenservice die per e-mail bereikbaar is. De producten die je bij Forall bestelt worden met DHL verstuurd en zijn veilig met creditcard te betalen.

  How to Start a Business: Online Store Checklist

  De producten van Forall

  Ondanks dat Forall de aangeboden artikelen naar veel landen verstuurd is de online shop alleen beschikbaar in het Engels, Spaans en Portugees. Je vindt hier onder andere producten van grote en bekende merken zoals Apple die na grondige controle, revisie en reparatie als refurbished worden aangeboden. Alle apparaten die onder handen zijn genomen door Forall worden simlockvrij geleverd, hebben een jaar garantie en zijn 100% getest. Hoe meer gebruikssporen een apparaat heeft hoe goedkoper het aangeboden wordt. Behalve refurbished telefoons, computers en laptops is er bij Forall ook plek voor accessoires zoals originele opladers, hoesjes en oordopjes. Je hebt na ontvangst van de bestelde producten 14 dagen de tijd om ze terug te sturen mocht je toch niet tevreden zijn.

  Reviews over Forall

  Omdat deze online shop refurbished apparaten verkoopt én gevestigd is in Portugal is het echt van belang dat consumenten weten wat hen te wachten staat. Jij als klant van Forall kunt hen daarmee helpen door een review samen te stellen. Aan de hand van jouw informatie zul je het voor klanten die deze webshop nog niet kennen een heel stuk makkelijker te maken om er meer over te weten te komen. Help deze consumenten dus een handje en plaats jouw beoordeling op onze website. Alleen op die manier zijn we met elkaar in staat om te laten zien wat Forall te bieden heeft en hoe ze echt met internationale bestellingen en klanten omgaan. Met jouw review breng je de positieve en negatieve kanten van het winkelen bij deze shop aan het licht en waarschuw je anderen waar ze op moeten letten.

  Forall
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Forall

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Forall een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Forall. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Forall actief?

  Forall is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Forall gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.