ErvaringenSite

  Ervaringen Forward

  Hou je van mode en ben je voortdurend op zoek naar potentieel leuke ontwerpers, jasjes, kleedjes, schoenen, tassen of andere relevante items? Dan zouden de producten en diensten van Forward misschien wel iets voor jou kunnen zijn! Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Forward zou willen schrijven. Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het maakt trouwens helemaal niet uit of jouw eigen ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Forward

  Forward is een Amerikaanse onderneming waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Cerritos in de Amerikaanse stad Californië. Het doel van dit bedrijf is om de traditionele bakstenen boetiek op een succesvolle manier te vertalen naar een unieke online winkelervaring. Forward, of afgekort FWRD, zou de traditionele e-commerce overstijgen dankzij zijn combinatie van een premium klantenservice en ongrijpbare rosters van ontwerpers. In dit opzicht varieert het van iconische maison de couture tot de meest recente opkomende talenten, waarbij alle toonaangevende namen van de stijl er te vinden zijn, gefotografeerd in steeds evoluerende en opvallende redactionele beelden.

  Online Shop With Me! 🛍

  Producten en diensten van Forward

  Op de website van Forward kun je links bovenaan kiezen tussen de twee categorieën Womens of Mens. Zodra je je keuze hebt gemaakt, kun je verder filteren op andere categorieën, zoals Designers, Clothing en Shoes. Omdat de meeste categorieën verder zijn opgedeeld in subcategorieën, zou je op een makkelijke manier door de items van Forward kunnen zoeken. Daarnaast kun je ook een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster rechts bovenaan ingeven, wat vooral handig is als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent. Via de site kun je ook bekijken welke producten er in de kijker staan, en krijg je de mogelijkheid om jezelf op de nieuwsbrief in te schrijven om in de toekomst niets meer te hoeven missen wat producten, nieuws en aanbiedingen betreft. En als je vragen of opmerkingen hebt voor het team van Forward, kun je de klantenservice per e-mail, telefonisch of via het online formulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Forward

  Ken je dit Amerikaanse bedrijf en heb je er ooit al één of meerdere bestellingen geplaatst? Dan kun je op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring schrijven. Hiermee kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door deze onderneming verkochte producten, of je als klant kunt rekenen op een veilige online betaalomgeving en of de klantenservice je op een vlotte, vriendelijke manier van de nodige antwoorden voorziet. Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken om te ontdekken wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Forward
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Forward

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Forward een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Forward. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Forward actief?

  Forward is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Forward gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.