ErvaringenSite

  Ervaringen FramesDirect

  FramesDirect, vooral bekend onder FramesDirect.com, is een internationale online brillenwinkel. Het bedrijf verkoopt brillenproducten zoals brillen, zonnebrillen en contactlenzen via haar website. FramesDirect verkoopt designer- en merkbrillenproducten met meer dan 110,000 modellen die op haar website worden weergegeven. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips over FramesDirect achterlaten door middel van een review of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het online bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over FramesDirect

  Mede-oprichters Dhavid Cooper en Guy Hodgson komen beide oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, waar ze in de jaren tachtig van naar de Verenigde Staten verhuisden. De twee zakenpartners hadden van 1986 tot 1994 verschillende optometriepraktijken in Houston, Texas toen ze de kans kregen om hun kantoren te verkopen. Na een jaar vrij te hebben genomen richtten de twee heren in 1996 FramesDirect op en lanceerden later dat jaar FramesDirect.com. Het hoofdkantoor van het bedrijf was in Houston, totdat orkaan Rita en orkaan Ike hun klantenservice medewerkers dwongen te verhuizen naar Austin, Texas waarna uiteindelijk ook de rest van het kantoor volgde. In 2010 verwierf Essilor, een fabrikant van brillenglazen op sterkte, het meerderheidsbelang in FramesDirect.com. Kort daarna ging Essilor een partnerschap aan met FramesDirect.com om MyOpticalOnline.com te lanceren, een online service waarmee onafhankelijke brillenpraktijken hun producten online kunnen verkopen.

  Producten en diensten van FramesDirect

  FramesDirect.com verkoopt meer dan vier honderd merkframes zoals bijvoorbeeld Ray Ban of Oakley, die consumenten op elk moment zelf kunnen zoeken en kopen op de website van het bedrijf. Consumenten kunnen monturen, brillen op sterkte, zonnebrillen op sterkte of gewone zonnebrillen en vullingen voor contactlenzen kopen. Na het kiezen van de gewenste monturen, doorloopt de consument een proces van drie stappen om een lens te bestellen, inclusief het kiezen van het lenstype, de lensdikte en optionele verbeteringsfuncites. FramesDirect.com heeft een klantenserviceteam dat wordt bemand door opticiens die telefonisch of via online chat beschikbaar zijn.

  FramesDirect.com heeft ook een gepatenteerde FrameFinder Virtual Try-on systeem dat helpt bij het online koopproces door klanten te laten zien hoe potentiële aankopen eruit zien met behulp van foto's. Met het systeem kunt u de monturen op verschillende modellen met verschillende gezichtsvormen bekijken, of klanten kunnen een persoonlijke foto uploaden om te zien hoe de monturen er op hun eigen gezicht uit zouden zien. Als u toch nog klachten over FramesDirect heeft kunt u deze ook delen via hun website.

  Aanbevelingen, klachten en tips over FramesDirect

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf FramesDirect? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over FramesDirect op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FramesDirect vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over FramesDirect of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf FramesDirect nu achter.

  FramesDirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FramesDirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FramesDirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FramesDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FramesDirect actief?

  FramesDirect is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FramesDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.