ErvaringenSite

  Ervaringen Françoise Saget

  Ben je op zoek naar accessoires en decoratie voor in huis, kleding of linnengoed dan ben je misschien wel eens op de website van Françoise Saget terecht gekomen. Dan willen we je vragen om jouw ervaring met deze online webwinkel en om jouw review.

  Françoise Saget is een winkel voor alles in het huis. Van beddengoed tot theedoeken, decoratie en nachtkleding voor mannen en vrouwen.

  Als jij al eens gewinkeld hebt in de online webwinkel van Françoise Saget dan willen we graag jouw review lezen. Jouw ervaring kan anderen helpen bij het kiezen van de juiste webwinkel. We zijn niet alleen benieuwd naar jouw ervaring met de service, maar ook of de artikelen kwalitatief goed zijn. Laat jouw ervaring snel bij ons achter.

  Over Françoise Saget
  Françoise Saget is een 100% Frans merk dat 40 jaar geleden opgericht is in de regio Bretagne. Ze zij gevestigd in het kleine plaatsje Fougerêts.

  Morbihan. Het bedrijf zegt dat ze opgericht zijn omdat ze zich beseften dat vrouwen niet alleen de afwas hoeven te doen, maar ook leuke dingen willen aanschaffen. Ze zijn toen aan de slag gegaan om producten te ontwerpen die het leven van de moderne vrouw makkelijker en leuker maken.

  Het team van Françoise Saget richt zich er volgens het bedrijf niet alleen op om mooie producten te ontwerpen, maar ook om te adviseren en te luisteren naar wat de klanten willen. Volgens Françoise Saget willen ze de innerlijke vreugde van vrouwen naar boven halen.

  Je kunt al hun producten online vierentwintig uur per dag aanschaffen. En, mocht je in Bretagne zijn dan ben je van harte uitgenodigd in de winkel in Fougerêts.

  Producten en diensten van Françoise Sage

  Bij Françoise Sage kun je terecht voor linnengoed, beddengoed, accessoires en decoratie voor in huis, evenals nachtkleding voor dames. Dit Franse bedrijf levert zowel in Frankrijk als in België.

  Je kunt bij Françoise Sage ook terecht voor gepersonaliseerde toiletartikelen van het merk NightBag. Laat je eigen voornaam drukken op de artikelen uit deze collectie. Daarnaast kun je kiezen voor producten met het STANDARD 100 BYOEKO-TEX Certificaat. Het gaat hierbij om de lingerie en thuismode lijn. Kleding met dit certificaat is gemaakt van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid zoals chemicaliën en pesticides.

  Op de website krijg je een kijkje in de collectie beddengoed, handdoeken, theedoeken, nachtkleding, loungewear en decoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een decoratieve plaid, strandstoel voor in de tuin of geborduurd kussen voor op de bank.

  Als je op zoek bent naar nieuwe handdoeken kun je vaak kiezen uit meerdere maten en kleuren in hetzelfde ontwerp. Koop dus niet alleen nieuwe handdoeken in dezelfde kleur, maar ook badlakens washandjes, en badjassen.

  Ervaringen, klachten en tips over Françoise Saget
  Deel jouw ervaring in een review zodat anderen kunnen ontdekken of je deze winkel al dan niet aanraad. We zijn niet alleen benieuwd of je dit bedrijf aanraad maar ook waarom. Wat vindt je bijvoorbeeld van de klantenservice? Luisteren naar wat je hebt te zeggen en nemen ze hierop ook de juiste actie? We horen het graag in jouw review.

  Was braucht man für einen Online-Shop? | WERDE DEIN EIGENER CHEF Folge 2

  Françoise Saget
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Françoise Saget

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Françoise Saget een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Françoise Saget. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Françoise Saget actief?

  Françoise Saget is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Françoise Saget gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.