Frank.nl

Alle reviews

Frank.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Frank.nl

Winkel je graag online en ben je op zoek naar een website die artikels in de categorie Wonen & Interieur, Sport & Outdoor, Koken & Tafelen of Speelgoed & Hobby verkoopt? Dan zou het aanbod van Frank.nl iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze webwinkel en er ooit al een bestelling hebt geplaatst. Zou je in dat geval bereid zijn om op deze pagina een informatieve review over dit bedrijf te schrijven? Vooral onze bezoekers zouden dit enorm op prijs stellen, omdat je hen zo de kans geeft een onderbouwde beslissing te maken om al dan niet bij deze online winkel een bestelling te plaatsen.

Over Frank.nl
Frank.nl is een Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in Groningen. Deze onderneming werd in 2004 gestart in een studentenkamer aan de Parkweg in Groningen, maar is intussen actief in heel Europa. Frank.nl is van mening dat online winkelen geen grenzen mag kennen en dat het voor iedereen mogelijk moet zijn. Net daarom is het breed aanbod van de webwinkels van dit bedrijf eenvoudig en overzichtelijk opgedeeld. Volgens de informatie op de website draait bij Frank.nl alles om het woord "expertise", zowel op het gebied van producten, logistiek en automatisering. Deze webshop biedt een bijzonder ruim assortiment van producten die je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in je eigen, persoonlijke leven kunt tegenkomen.

Producten en diensten van Frank.nl
Weet je naar wat voor soort item je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de website Frank.nl een specifieke term in het zoekvenster ingeven. Uiteraard kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Tuin, Sport, Fietsen of Outdoor. Om je zoekopdracht verder te verfijnen, is elk van deze categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Verder is er ook een overzicht van populaire artikels en van de merken die op Frank.nl worden aangeboden. Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden met een gerenommeerde postdienst en je kunt ongewenste items gratis retourneren. Heb je een vraag voor het team van Frank.nl en vind je het antwoord niet meteen terug op de website? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming. Dit kan telefonisch of per chat, e-mail, Twitter, Facebook, post of fax. 

Complimenten, klachten en tips voor Frank.nl
Ben je al klant bij Frank.nl en zou je bereid zijn om op deze pagina een verslag van je persoonlijke ervaring met deze online winkel te schrijven? Jouw informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze webshop, en hen helpen een beslissing te maken om al dan niet een bestelling te plaatsen. Zo zou je onze bezoekers bijvoorbeeld kunnen laten weten of verzendingen inderdaad snel worden geleverd. Klopt het dat je bij Frank.nl producten kunt retourneren? En hoe zit het met de kwaliteit van de verkochte items? Ook als je nog enkele handige tips hebt, kun je dat in je review vermelden. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijk verslag! Ben je benieuwd wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website. Wie weet bestaat er een bedrijf dat net datgene aanbiedt waarnaar jij op zoek bent!