Fritz-Events

Alle reviews

Fritz-Events

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Fritz-Events

Zin in een feestje? Wie niet! Of misschien heb je een ander evenement dat je wil organiseren, zoals een conferentie, theaterproduct of concert? Dan heb je wel heel wat apparatuur nodig. Denk aan microfoons, podiumverlichting, speakers, enzovoort. Bij Fritz-Events kun je allerlei licht-, geluid-, en special-effects-materiaal kopen via een webshop. Je wil natuurlijk wel zeker zijn dat dergelijk materiaal van goede kwaliteit is, dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan in het midden van je evenement! Op ErvaringenSite kun je te weten komen hoe andere mensen denken over Fritz-Events. Als je de reviews en ervaringen van klanten van dit bedrijf leest, kun je goed inschatten of je hier ook je producten wil aankopen of niet. Leer van de ervaringen van anderen!

Over Fritz-Events
Fritz-Events is een Nederlands bedrijf dat zich richt op een webshop voor allerlei materiaal en accessoires voor feestjes. Het bedrijf is ontstaan in 1996, waarbij de oprichter Fritz als kind begon met draaien als DJ op kinderfeestjes. Doorheen de jaren is die hobby gegroeid naar een echt bedrijf, en in 2007 werd begonnen met het verkopen van apparatuur online. In 2008 werd dat een webshop. Het bedrijf is gevestigd in Cuijk en is actief in Nederland en België. Rond 2013 werd er een showroom opgericht om allerlei producten te proberen en vergelijken. Je kunt Fritz-Events bereiken per e-mail, per telefoon, of op locatie in Cuijk. Daarnaast is het bedrijf ook actief op sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en is er een RSS feed op de website.

Producten en diensten van Fritz-Events
Bij Fritz-Events kun je producten kopen voor allerlei evenementen. Denk dan vooral aan de categorieën Geluid (mengpanelen, speakers, microfoons, audio recorders, koptelefoons), DJ Gear (tabletops, mixers, draaitafels, speakers, audio-interfaces), Licht (podium verlichting, sfeerverlichting, lichteffecten), SpecialEffects (confetti, rook, sneeuw, bellenblaasmachines, vloeistoffen), Bekabeling, Flightcases, Truss & statieven (microfoonstatieven, pipe and drape, theaterdoeken), Studio apparatuur, Audiovisueel (projectieschermen, TV trolleys en beugels) en tot slot nog allerlei overige accessoires zoals batterijen, gereedschappen, kleding en merchandise. Op de meeste producten zit minstens 1 jaar garantie, behalve dan gebruiksproducten en dergelijke. Je hebt het recht je bestelling te retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van reden.

Als je producten bij Fritz-Events bestelt op werkdagen voor 18 uur, worden deze normaal de dag erna geleverd. Verzending is gratis als de orderwaarde meer dan €75 is, zowel in Nederland als België. Voor orders met een lagere waarde worden wel verzendkosten aangerekend. Je kunt betalen via iDeal, PayPal, MasterCard, Bankoverschrijving, Visa, American Express, Maestro, Bancontact/Mister Cash, Betalen op rekening, Giropay, Belfius, KBC, ING Homepay. Tot slot kun je in de winkel in Cuijk ook pinnen of contant betalen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

Klachten, complimenten en tips voor Fritz-Events
Heb je ervaring met (materiaal van) Fritz-Events en wil je je mening hierover delen? Dan lezen we graag jouw review hier op ErvaringenSite. Hoe meer informatie je kunt geven over dit bedrijf, hoe beter je andere mensen helpt. Het is immers van het grootste belang voor potentiële klanten dat ze de beoordeling van huidige klanten kunnen lezen!