ErvaringenSite

  Ervaringen Fritz-Events

  Zin in een feestje? Wie niet! Of misschien heb je een ander evenement dat je wil organiseren, zoals een conferentie, theaterproduct of concert? Dan heb je wel heel wat apparatuur nodig. Denk aan microfoons, podiumverlichting, speakers, enzovoort. Bij Fritz-Events kun je allerlei licht-, geluid-, en special-effects-materiaal kopen via een webshop. Je wil natuurlijk wel zeker zijn dat dergelijk materiaal van goede kwaliteit is, dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan in het midden van je evenement! Op ErvaringenSite kun je te weten komen hoe andere mensen denken over Fritz-Events. Als je de reviews en ervaringen van klanten van dit bedrijf leest, kun je goed inschatten of je hier ook je producten wil aankopen of niet. Leer van de ervaringen van anderen!

  Over Fritz-Events
  Fritz-Events is een Nederlands bedrijf dat zich richt op een webshop voor allerlei materiaal en accessoires voor feestjes. Het bedrijf is ontstaan in 1996, waarbij de oprichter Fritz als kind begon met draaien als DJ op kinderfeestjes. Doorheen de jaren is die hobby gegroeid naar een echt bedrijf, en in 2007 werd begonnen met het verkopen van apparatuur online. In 2008 werd dat een webshop. Het bedrijf is gevestigd in Cuijk en is actief in Nederland en België. Rond 2013 werd er een showroom opgericht om allerlei producten te proberen en vergelijken. Je kunt Fritz-Events bereiken per e-mail, per telefoon, of op locatie in Cuijk. Daarnaast is het bedrijf ook actief op sociale media, zoals Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en is er een RSS feed op de website.

  Producten en diensten van Fritz-Events
  Bij Fritz-Events kun je producten kopen voor allerlei evenementen. Denk dan vooral aan de categorieën Geluid (mengpanelen, speakers, microfoons, audio recorders, koptelefoons), DJ Gear (tabletops, mixers, draaitafels, speakers, audio-interfaces), Licht (podium verlichting, sfeerverlichting, lichteffecten), SpecialEffects (confetti, rook, sneeuw, bellenblaasmachines, vloeistoffen), Bekabeling, Flightcases, Truss & statieven (microfoonstatieven, pipe and drape, theaterdoeken), Studio apparatuur, Audiovisueel (projectieschermen, TV trolleys en beugels) en tot slot nog allerlei overige accessoires zoals batterijen, gereedschappen, kleding en merchandise. Op de meeste producten zit minstens 1 jaar garantie, behalve dan gebruiksproducten en dergelijke. Je hebt het recht je bestelling te retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van reden.

  Als je producten bij Fritz-Events bestelt op werkdagen voor 18 uur, worden deze normaal de dag erna geleverd. Verzending is gratis als de orderwaarde meer dan €75 is, zowel in Nederland als België. Voor orders met een lagere waarde worden wel verzendkosten aangerekend. Je kunt betalen via iDeal, PayPal, MasterCard, Bankoverschrijving, Visa, American Express, Maestro, Bancontact/Mister Cash, Betalen op rekening, Giropay, Belfius, KBC, ING Homepay. Tot slot kun je in de winkel in Cuijk ook pinnen of contant betalen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

  Klachten, complimenten en tips voor Fritz-Events
  Heb je ervaring met (materiaal van) Fritz-Events en wil je je mening hierover delen? Dan lezen we graag jouw review hier op ErvaringenSite. Hoe meer informatie je kunt geven over dit bedrijf, hoe beter je andere mensen helpt. Het is immers van het grootste belang voor potentiële klanten dat ze de beoordeling van huidige klanten kunnen lezen!

  How to Create An Online Store With WordPress In 2019 (FAST & EASY)

  Fritz-Events
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fritz-Events

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fritz-Events een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fritz-Events. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fritz-Events actief?

  Fritz-Events is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fritz-Events gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.