Fruit Bouquets

Alle reviews

Fruit Bouquets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Ditverzinjeniet merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Ditverzinjeniet

1 reviews

Cadeautjes kopen is bijna altijd leuk. Voor je jarige moeder, je neef die geslaagd is of je vriend. Iemand blij maken met een leuk, lief of gr...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Fruit Bouquets

Als er een jarige is, of gewoon iemand die iets te vieren heeft is het altijd uitdagend om een geschikt cadeautje te zoeken. Hoewel mensen vaak genoeg blij zijn met een enveloppe, zijn velen meestal toch verrast als ze zien dat je de moeite genomen hebt om een passend of uniek cadeautje uit te zoeken. Hiermee laat je zien dat je de persoon kent en dat je speciaal jouw vrije tijd en aandacht gebruikt hebt om diegene blij te maken.

Het kan zijn voor een verjaardag, een huwelijk, bij het behalen van een mijlpaal of bij ziekte, een bouquet is altijd welkom. Maar ken je die mensen die altijd zeggen dat bloemen verwelken en toch eerder iets bruikbaars hebben? Daarop heeft FruitBouquets.com ingespeeld, een bedrijf dat fruit boeketten samenstelt in alle formaten. Bekijk de ervaringen van anderen met soortgelijke bedrijven, zodat je erachter kunt komen als dit bedrijf wel voldoet aan jouw behoeften.

Over FruitBouquets.com
FruitBouquets.com streeft ernaar om een glimlach op het gezicht van haar klanten te brengen. Dit doen zij door vers fruit om te toveren in verschillende creaties en te voorzien van unieke toppings. Zij menen in alles dat zij doen plezier te hebben met het fruit. Ook geven zij aan dat hun team bestaat uit bekwame en toegewijde experts die altijd hard eraan werken om nieuwe ideeën te bedenken voor hun fruitboeketjes.

Producten en diensten van FruitBouquets.com
Het assortiment van FruitBouquets.com bestaat uit boeketjes gemaakt van fruitsoorten, zoals aardbeien, druiven, ananas, sinaasappel en nog vele andere fruitsoorten. Jouw zoektocht wordt begeleid, doordat er speciaal onderscheid gemaakt wordt tussen boeketjes voor mannen, vrouwen en zelfs ook voor kinderen. Daarnaast zijn er ook ontwerpen op basis van diverse gelegenheden, waaronder verjaardagen, huwelijken, geboorte, liefde, sympathie, ziekte en nog veel meer. De boeketjes worden zodanig gemaakt dat zij zo lang mogelijk vers blijven.

Er worden niet alleen fruitboeketjes, maar ook fruitmandjes aangeboden aan de klanten. Zo kan er ingespeeld worden op de voorkeuren van de ontvanger. Naast fruit worden er ook andere producten gecombineerd in de pakketjes, zoals bloemen, wijn, snoepgoed, noten en kaas. Verder zijn de bestsellers ook onder een aparte categorie te bekijken en is het ook mogelijk dat de klant op basis van het aantal mensen de grootte van het boeketje kan kiezen. Heb je haast en moet jouw boeketje dezelfde dag geleverd worden? Dat kan ook met de collectie ‘zelfde dag levering’.

Na het plaatsen van een bestelling, wordt er per mail een confirmatie nummer gestuurd. Hiermee is het mogelijk om jouw bestelling te traceren. Voor $19.99 is het mogelijk om een ‘celebrations passport’ aan te schaffen, welke de mogelijkheid biedt voor ongelimiteerde gratis levering. Verder is er geen minimale grootte nodig bij het bestellen en krijg je een VIP-behandeling door de customer service afdeling.

Complimenten, klachten en tips voor FruitBouquets.com  
Heb je al vaker een fruitboeket gekocht bij FruitBouquets.com? Was je tevreden met het ontwerp maar ook met de smaak, de kwaliteit en de prijs? Hoe heb je de klantenservice van dit bedrijf ervaren? Laat anderen weten wat jouw mening is omtrent de producten en dienstverlening van FruitBouquets.com. Hierdoor hebben ze een beter beeld en kunnen zij zelf hun keuze maken.