ErvaringenSite

  Ervaringen Fudge

  Ben je op zoek naar haarproducten? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Fudge. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Bovendien maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Fudge

  Volgens Fudge leven we in een wereld van nevenactiviteiten die veelzijdigheid, ondernemerschap en experimenteren viert. Maar als het op kapsels aankomt, houden de meesten van ons vast aan wat we kennen. Fudge viert de mensen die weigeren zich te laten labelen of in te delen in één baan, levensstijl, vriendenkring of kapsel. Dit bedrijf zou er zijn voor mensen die de aandacht willen trekken, een statement willen maken en verwachtingen willen tarten. Jonathan is een van de boegbeelden van een nieuwe generatie Britse kapers, die expertise en energie combineren met een frisse kijk op het veranderende haar- en schoonheidslandschap. Hij heeft gewerkt met talrijke beroemdheden, zoals Little Mix en Olly Murs. Zijn charisma en vertrouwen in mediagenieke rollen komen voort uit een schat aan televisie-ervaring en hij werd veelvuldig bekroond met rijzen van belangrijke sectorspelers.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten en diensten van Fudge

  Bovenaan de website van dit bedrijf kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is vooral handig als je min of meer weet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je op de site ook navigeren door op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Shop, Collections, Toning, Customize your routine, Hair quiz, For salons en Get inspired. Verder kun je op de homepage ook de bestsellers van Fudge bekijken, ontdekken hoe je van brunette naar blondine kunt transformeren en inspiratie op doen in een van de vele blogartikelen. Via de website van deze onderneming kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van kortingen en exclusieve content. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice per e-mail of live chat contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Fudge

  Heb je ooit al één of meerdere producten bij deze onderneming gekocht? En ben je nog op zoek naar een online platform waar je een korte, eerlijke review over Fudge zou kunnen schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij de bestel- en betaalmethode hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit en efficiënte van de producten en of je de klantenservice makkelijk kunt contacteren bij vragen of opmerkingen. Of heb je enkele nuttige tips die je maar al te graag zou willen delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.

  Fudge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fudge

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fudge een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fudge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fudge actief?

  Fudge is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fudge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.