ErvaringenSite

  Ervaringen Fujifilm Shop

  Ben je op zoek naar een instant camera? Of wil je gewoon de nostalgie opnieuw beleven van een oude polaroid? Kijk eens op Fujifilm Shop, je vindt er heel wat polaroid camera's en filmpjes voor de perfecte foto's. Wat klanten vinden van Fujifilm Shop lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met Fujifilm Shop? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing? Heb je een tip voor de beste camera? Laat het weten!

  Over Fujifilm Shop

  Fujifilm Shop is een onderdeel van Fujifilm N.V., het is een online winkel waar je alles vindt voor je instant camera. Ben je op zoek naar een nieuwe versie van een oude polaroid of heb je graag je foto's meteen in de hand? Dan ben je bij Fujifilm Shop aan het juiste adres! Je vindt er heel wat instax camera's en zelfs heel wat starterspakketten of speciale pakketten zoals een Hello Kitty editie of party pack.


  Bekijk hier een review van één van de instant camera's die Fujifilm Shop aanbiedt!

  Diensten van Fujifilm Shop

  Bij Fujifilm Shop vind je Instax camera's en ook heel wat verschillende soorten films voor in de camera. Tot hun assortiment behoort onder andere de normale films, rainbow films, monochrome, stained en zelfs mini films. Ze bieden ook draadloze printers aan zodat je je instax foto's meteen kan delen. Wil je je foto's opleuken of zelfs helemaal pimpen? Dat kan met de vele leuke stickers die ze aanbieden op Fujifilm Shop!

  Klachten of vragen voor Fujifilm Shop

  Heb je vragen of een klacht over Fujifilm Shop? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per e-mail.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Fujifilm Shop? Heb je er een leuke instant camera gevonden? of zijn je foto's nu helemaal Instagram waardig met of zonder speciale stickers? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Fujifilm Shop. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Fujifilm Shop? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Fujifilm Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fujifilm Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fujifilm Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fujifilm Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fujifilm Shop actief?

  Fujifilm Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fujifilm Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.