ErvaringenSite

  Ervaringen Fun & Feest

  Bepaalde gelegenheden, zoals verjaardagen, vragen er gewoon om om gevierd te worden. Dat doe je natuurlijk met de beste feestartikelen. De vraag is alleen waar je die kunt vinden. Fun & Feest is één van de winkels die dit soort artikelen verkoopt. Maar wat voor kwaliteit bedrukte kleding zullen ze verkopen? Zullen die verkleedkleren nou wel echt genoeg lijken? Hoe feestelijk zal die decoratie zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Fun-en-feest.be de nieuwe fopartikelen naar je opstuurt? Of zullen ze pas aankomen nadat het feest allang voorbij is? En wat voor klantenservice zullen klanten van Fun & Feest kunnen verwachten als je ze nodig hebt? Dit zijn allemaal dingen die alleen echte klanten van Fun & Feestje kunnen vertellen. Lees hun reviews eens om erachter te komen wat zij van Fun-en-feest.be vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een aardige indruk van Fun-en-feest.be geven zodat jij weet wat je van deze feestwinkel kunt verwachten.

  Over Fun & Feest

  Fun-en-feest.be is een winkel die feestartikelen verkoopt. Ze Je kunt er terecht voor alles wat je nodig hebt om een leuk feest te creëren. Zo hebben ze verschillende soorten versieringen waarmee je het huis kunt versieren bij een jarige of andere gelegenheid. Hun selectie algemene versieringen bestaat uit decoratiebollen, confetti, ballonnen, lampionnen, lichtgevende artikelen, foam, feestverlichting, cocktailprikkers, wandversiering, stickers, wenskaarten, slingers, lopers, vlaggenlijnen en nog veel meer. Sommige versiering is toegespitst op bepaalde landen terwijl anderen een bepaalde leeftijd representateren. Ook kun je speciale artikelen vinden voor als iemand geslaagd is, er een baby geboren is of iemand een jubileum viert. Natuurlijk moet je er op een feest wel leuk uitzien. Fun-en-feest.be heeft verkleedkleding compleet met speelgoedwapens, pruiken, helmen, snorren, hoeden, baarden, petten en nog veel meer. Ook kan de jarige natuurlijk wel een cadeau gebruiken. Kies hiervoor uit verschillende gadgets, knuffels, hobbyartikelen, verjaardagsartikelen en meer. En een feestje is natuurlijk niet compleet zonder muziek en geluid. Naast al deze producten heeft Fun-en-feest.be nog allemaal spullen voor Carnaval of Halloween.


  Zo maak je je huisfeest legendarisch.

  Diensten van Fun & Feest

  De feestartikelen van Fun & Feest kunnen makkelijk online worden besteld. Je selecteert gewoon de slingers of verkleedkleren die je wilt en plaatst op hun website een bestelling. Zodra je de betaling hebt rondgemaakt zal de bezorgservice van Fun-en-feest.be aan het werk gaan om de opblaasbare artikelen of feestverlichting naar je op te sturen. Ook is er een speciale Fun-en-feest.be klantenservice om je te assisteren als je het verkeerde artikel hebt ontvangen of er iets anders mis is.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fun & Feest

  Heb je al eens eerder een feestje gevierd met feestartikelen van Fun & Feest? Dan zouden we je dankbaar zijn als je ons iets zou willen vertellen over je ervaring met deze feestwinkel. Zit die feestkleding of verkleedkleding nou echt lekker genoeg om het gedurende het hele feest te kunnen dragen? Zorgen de slingers, ballonnen en andere feestversiering ervoor dat de jarige zich echt jarig voelde? Bezorgde de bezorgservice van Fun & Feest de speelgoedwapens op tijd voior Carnaval? En wat voor een klantenservice biedt Fun-en-feest.be aan als je hulp of advies nodig hebt? Schrijf je eigen Fun-en-feest.be review en wijdt uit over jouw mening over Fun & Feest.

  Fun & Feest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kerstballen

  Niet ontvangen !
  De winkel wil daar niks aan doen nu incasso die dreigt met de deurwaarder.

  Door: De Vries 14-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Fun & Feest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fun & Feest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Fun & Feest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fun & Feest actief?

  Fun & Feest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fun & Feest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.