Fundoo

Alle reviews

Fundoo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Fundoo

Ben je op zoek naar kinderspeelgoed, een barbecue of tuinmeubilair? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Fundoo. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over Fundoo te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Fundoo
Fundoo maakt deel uit van de Belgische onderneming Fun, waarvan het hoofdkantoor in Brugge in de provincie West-Vlaanderen is gevestigd. Fun werd in 2001 opgericht als een winkel met focus op speelgoed- en vrijetijdsartikelen. Intussen heeft deze onderneming 30 fysieke winkels en een online webshop. In 2013 sloegen de keten Fun en online speler Fundoo de handen in elkaar. Dankzij een uniek concept zorgt Fun(doo) ervoor dat de klant op elk moment centraal staat, zoals bijvoorbeeld de klok rond dienstverlening, een uitgebreid overzicht van het assortiment en een webshop. Bij dit bedrijf kan de klant kiezen tussen een aankoop in een van de winkels, click-and-go in een van de winkelpunten of thuislevering. De joint venture tussen bovenstaande spelers leidde tot het ontstaan van een nieuwe groep met Jean Paul Descheemaeker als CEO. 

Producten en diensten van Fundoo
Op de website van Fundoo kun je kiezen uit een breed scala aan categorieën, zoals Speelgoed, Tuin, Wonen, Multimedia & Games en Gezelschapspellen. Elk van deze categorieën is vervolgens verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het aanbod kunt navigeren. Als je min of meer een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Verder kun je op de homepagina ook een overzicht van de best verkochte items bekijken. Volgens de informatie op de site kun je bij Fundoo rekenen op gratis verzending vanaf € 50, een online stock check en 30 dagen retour indien je over een Funcard beschikt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Fundoo? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het formulier op de website.

Complimenten, klachten en tips voor Fundoo
Heb je ooit al één of meerdere items bij Fundoo aangekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, bondige review over jouw ervaring te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Klopt het dat bestellingen vanaf € 50 gratis verzonden worden? Is de klantenservice vlot bereikbaar indien nodig? Of heb je nog andere tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.