ErvaringenSite

  Ervaringen Fundoo

  Ben je op zoek naar kinderspeelgoed, een barbecue of tuinmeubilair? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Fundoo. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over Fundoo te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Fundoo

  Fundoo maakt deel uit van de Belgische onderneming Fun, waarvan het hoofdkantoor in Brugge in de provincie West-Vlaanderen is gevestigd. Fun werd in 2001 opgericht als een winkel met focus op speelgoed- en vrijetijdsartikelen. Intussen heeft deze onderneming 30 fysieke winkels en een online webshop. In 2013 sloegen de keten Fun en online speler Fundoo de handen in elkaar. Dankzij een uniek concept zorgt Fun(doo) ervoor dat de klant op elk moment centraal staat, zoals bijvoorbeeld de klok rond dienstverlening, een uitgebreid overzicht van het assortiment en een webshop. Bij dit bedrijf kan de klant kiezen tussen een aankoop in een van de winkels, click-and-go in een van de winkelpunten of thuislevering. De joint venture tussen bovenstaande spelers leidde tot het ontstaan van een nieuwe groep met Jean Paul Descheemaeker als CEO.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Producten en diensten van Fundoo

  Op de website van Fundoo kun je kiezen uit een breed scala aan categorieën, zoals Speelgoed, Tuin, Wonen, Multimedia & Games en Gezelschapspellen. Elk van deze categorieën is vervolgens verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het aanbod kunt navigeren. Als je min of meer een idee hebt van het artikel waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Verder kun je op de homepagina ook een overzicht van de best verkochte items bekijken. Volgens de informatie op de site kun je bij Fundoo rekenen op gratis verzending vanaf € 50, een online stock check en 30 dagen retour indien je over een Funcard beschikt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Fundoo? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het formulier op de website.

  Complimenten, klachten en tips voor Fundoo

  Heb je ooit al één of meerdere items bij Fundoo aangekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, bondige review over jouw ervaring te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Klopt het dat bestellingen vanaf € 50 gratis verzonden worden? Is de klantenservice vlot bereikbaar indien nodig? Of heb je nog andere tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Fundoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fundoo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fundoo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fundoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fundoo actief?

  Fundoo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen, Kinderen & baby, Electronica, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fundoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.