ErvaringenSite

  Ervaringen G95

  Ben jij op zoek naar beschermende kleding en maskers om jezelf te beschermen tegen luchtweginfecties veroorzaakt door een virus, rook of luchtvervuiling? Maar heb je nog geen geschikte producten kunnen vinden op het internet? Wellicht is het dan de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van G95. G95 is een webshop die PPA (Personal Protective Apparel), oftewel beschermende kleding en maskers op haar website aanbiedt. De kleding is voorzien van herbruikbare en wasbare filters die je beschermen tegen luchtweginfecties. Maar hoe weet je nou of deze kleding ook daadwerkelijk effectief is? Of je het bedrijf kunt vertrouwen? En wat je van de klantenservice van G95 kunt verwachten? Op ErvaringenSite krijg jij het antwoord op al deze vragen. Hier hebben wij namelijk reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van G95 verzameld, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Hierdoor kun jij gemakkelijker beslissen of je een bestelling op de website van G95 wil plaatsen of toch nog even verder wilt kijken. Heb jij zelf al wel eens producten van G95 gekocht? Vergeet dan niet om een review over het bedrijf op deze pagina achter te laten.

  Over G95

  G95 is een familiebedrijf dat is opgericht door Hazel Solle en haar man. In 2015 liep haar man tijdens een reis in China een luchtweginfectie op door (hoogstwaarschijnlijk) rook of luchtvervuiling in de stad Shanghai. Toen haar man thuiskwam van zijn reis vertelde hij Hazel dat maskers waarschijnlijk het nieuwe normaal zouden worden voor reizigers en mensen die in grote steden wonen.

  Hazel is hier vervolgens over na gaan denken en kwam op het idee om filters in normale kleding en accessoires te verwerken. Op die manier kunnen mensen iets modieus dragen en tegelijkertijd beschermd zijn. Samen met haar man is Hazel toen begonnen met het onderzoeken van filtermaterialen en het ontwerpen van een prototype.

  buying my dream wardrobe//online shop w me (Part 1)

  Eind 2016

  heeft het bedrijf hun eerste patent ingediend voor het verwerken van herbruikbaar en wasbaar filtermateriaal in kleding. Sinsdien is het assortiment verder uitgebreid met hoodies en maskers.

  De producten en diensten van G95

  De producten van G95 zijn ontworpen om er precies zo uit te zien en aan te voelen als gewone kleding. De producten zijn wasbaar en herbruikbaar, maar zijn voorzien van unieke ingebouwde bescherming tegen bacteriën, virussen, luchtvervuiling en rook. Op de webshop van G95 kom je producten tegen als biobrillen, hoodies, truien, sjalen en maskers. Deze producten zijn gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen, zoals plastic flessen en organisch katoen.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de webshop inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je het bedrijf ook volgen op hun social media kanalen op Vimeo, Pinterest, Instagram en TikTok. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of een e-mail sturen naar info@g95.com of het contactformulier op de website invullen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor G95
  Heb jij zelf wel eens producten van G95 gekocht? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Was jij tevreden met jouw sjaal, hoodie of masker van G95? Wat is de kwaliteit van de producten van G95? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van G95 ervaren? Laat jouw review over G95 achter op deze pagina en laat ons en de andere bezoekers van ErvaringenSite jouw mening over dit bedrijf weten!

  G95
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over G95

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is G95 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over G95. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is G95 actief?

  G95 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van G95 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.