Gabiona

Alle reviews

Gabiona

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Gabiona

We willen je van harte welkom heten op de reviewpagina van het schanskorvenmerk Gabiona. We hebben deze pagina gemaakt om nieuwe klanten te helpen om een goed beeld te vormen van dit merk. Zowel op het gebied van kwaliteit van de artikelen, als de service van de medewerkers. Lees verder om erachter te komen wat oude klanten zeggen over deze organisatie en of anderen aanraden om hier je schanskorven te kopen.

Gabiona is een Duits bedrijf die zich met name focust op het verkopen en produceren van schanskorven. Dit zijn ijzeren geraamtes waar stenen in geplaatst worden om een border of afscheiding te maken. 

We zijn benieuwd of jij wel eens schanskorven aan hebt geschaft van het merk Gabiona. Zo ja, dan willen we je vragen of je jouw ervaring hier wil delen door een review te schrijven. Die ervaring is heel nuttig voor anderen bij het uitkiezen van het juiste bedrijf om schanskorven te kopen. Deel jouw ervaring en vertel ons of je tevreden bent met de kwaliteit en service die geboden wordt.

Over Gabiona
Achter het merk Gabiona zit het Duitse bedrijf Ibendahl & Thomsen. Dit bedrijf is al sinds 1954 actief in de steen- en staalsector. Ondertussen wordt het familiebedrijf gerund door de derde generatie. Gabiona wordt geproduceerd op het terrein van Ibendahl & Thomsen waar ook andere stalen producten worden geproduceerd. Omdat Gabiona inhouse wordt geproduceerd hebben ze naar eigen zeggen de ruimte om snel mee te gaan in nieuwe innovaties en persoonlijke behoeftes van klanten. 

Gabiona zorgt voor het ontwerp, productie en verkoop van het product. Het installeren moet je zelf doen of je moet gebruikmaken van een dealer of installateur. Als je ervoor kiest om de korven zelf te installeren kun je op de website terecht voor instructies en gebruiksaanwijzingen. Bekijk de filmpjes en ga zelf aan de slag.

Producten en diensten van Gabiona
Gabiona is een merk van schanskorven. Dit zijn metalen korven waar je stenen in kunt doen om zo een border, verhoging of afscheiding te creëren in je tuin. Naast het leveren van schanskorven heeft het bedrijf ook alle producten die nodig zijn om de korven te installeren en af te werken. 

Schanskorven zijn er in meer soorten dan je zou denken. Zo kun je ze gebruiken om een bordes te maken voor planten, of als afscheiding van je tuin. Maar Gabiona heeft ook nog andere soorten op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan meubels gemaakt van schanskorven, zuilen en groene schanskorven. Die laatste zijn schanskorven die geschikt zijn om klimplanten tegenaan te laten groeien. 

Ervaringen, klachten en tips over Gabiona
Laat je ervaring op deze pagina achter in de vorm van een review. We zijn namelijk heel benieuwd wat jij vindt van de kwaliteit van dit product. We horen graag jouw ervaring en zijn benieuwd of je met de instructies van Gabiona gemakkelijk zelf in staat was om de schanskorven te plaatsen en te vullen. Jouw review kan anderen helpen bij het maken van een beslissing. Moeten mensen kiezen voor Gabiona, of juist voor een ander merk, vertel het ons!