ErvaringenSite

  Ervaringen Gadget-Dojo

  Je kunt er niet meer omheen: de toekomst is reeds hier. Technologie beheerst onze levens, en overal waar je kijkt zie je mensen gebruik maken van allerlei gadgets. Of dat nu goed of slecht is hangt af van je perspectief, maar het is een feit dat we in de 21ste eeuw leven en gadgets onze levens makkelijker, interactiever en meer interessant maken. Bij Gadget-Dojo kun je een heleboel soorten technologische gadgets aanschaffen via een webshop, die je dan bij je thuis kan laten afleveren. Ben je benieuwd naar de mening van andere mensen over deze winkel? Denk je erover om bij Gadget-Dojo ook eens iets aan te schaffen maar wil je eerst kijken wat de algemene mening is, de ervaringen van klanten van dit bedrijf? Dan ben je bij ErvaringenSite op het juist adres, want hier kun je alle beoordelingen vinden, dus lees zeker verder.

  Over Gadget-Dojo
  Gadget-Dojo is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verkopen van gadgets aan particulieren. Gadget-Dojo is een handelsnaam van Peppercoin B.V., een bedrijf dat gevestigd zit in Venlo. Let op dat dit geen fysieke winkel is, er is alleen een webshop. De klantendienst van Gadget-Dojo is 5 dagen per week beschikbaar. Je kunt deze bereiken per e-mail, via Facebook en Instagram. Gadget-Dojo is actief in Europa, maar voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Je kunt je altijd inschrijven voor de nieuwsbrief van Gadget-Dojo, zo ontvang je nieuws en weetjes.

  Producten en diensten van Gadget-Dojo
  Gadget-Dojo biedt klanten de optie om een heleboel gadgets aan te kopen via de webshop. Zo kun je er onder andere Spy Gadgets (afluisterapparaten, spionpen, vergrootglas, digitale wekker, spy cam, enzovoort), Gaming Gadgets (voornamelijk covers beschermhoezen, thumb grips), Tech Gadgets (tablethouders, sfeerverlichting, longboards, adapters, enzovoort), Waterpijpen en Accessoires aanschaffen.

  Voor je gadgets kun je bij Gadget-Dojo betalen per iDeal, PayPal, met bankoverschrijving, Bankcontact Mister Cash, SOFORT Banking (Duitsland) en achteraf betalen met Klarna (zowel in Nederland als België, tot een bedrag van €150). Zodra je op werkdagen een bestelling plaatst voor 17:00 uur zal die nog dezelfde dag worden verzonden. In de meeste gevallen heb je die dan de volgende dag in huis. Je kunt genieten van een gratis verzending zodra je voor een bepaald bedrag bestelt, dit is geldig in alle landen. Een aangetekend verzenden met track en trace is ook mogelijk, maar hiervoor zal je moeten betalen. Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je die binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen, mits het product onbeschadigd, ongebruikt en compleet is. Indien je gebruik wil maken van je herroepingsrecht, kun je hen contacteren per e-mail, of een modelformulier voor herroeping in te vullen. Dit loopt via Thuiswinkel Waarborg.

  Klachten, complimenten en tips voor Gadget-Dojo
  Ben jij nu echt niet te spreken over jouw aankoop van een gadget via deze webshop? Dan kun je hier op ErvaringenSite altijd eens je mening goed laten blijken, deel je klacht en je ervaringen met andere mensen. Die kunnen daar immers veel van leren. Dat geldt zeker ook als je een complimentje wil geven omdat je super tevreden bent. Schrijf een review over Gadget-Dojo, of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt met dit bedrijf.

  10 online stores to get AFFORDABLE trendy clothes | best places to shop online for trendy clothes

  Gadget-Dojo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gadget-Dojo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gadget-Dojo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gadget-Dojo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gadget-Dojo actief?

  Gadget-Dojo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gadget-Dojo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.