Gadget-Dojo

Alle reviews

Gadget-Dojo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Gadget-Dojo

Je kunt er niet meer omheen: de toekomst is reeds hier. Technologie beheerst onze levens, en overal waar je kijkt zie je mensen gebruik maken van allerlei gadgets. Of dat nu goed of slecht is hangt af van je perspectief, maar het is een feit dat we in de 21ste eeuw leven en gadgets onze levens makkelijker, interactiever en meer interessant maken. Bij Gadget-Dojo kun je een heleboel soorten technologische gadgets aanschaffen via een webshop, die je dan bij je thuis kan laten afleveren. Ben je benieuwd naar de mening van andere mensen over deze winkel? Denk je erover om bij Gadget-Dojo ook eens iets aan te schaffen maar wil je eerst kijken wat de algemene mening is, de ervaringen van klanten van dit bedrijf? Dan ben je bij ErvaringenSite op het juist adres, want hier kun je alle beoordelingen vinden, dus lees zeker verder.

Over Gadget-Dojo
Gadget-Dojo is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het verkopen van gadgets aan particulieren. Gadget-Dojo is een handelsnaam van Peppercoin B.V., een bedrijf dat gevestigd zit in Venlo. Let op dat dit geen fysieke winkel is, er is alleen een webshop. De klantendienst van Gadget-Dojo is 5 dagen per week beschikbaar. Je kunt deze bereiken per e-mail, via Facebook en Instagram. Gadget-Dojo is actief in Europa, maar voornamelijk in Nederland, België en Duitsland. Je kunt je altijd inschrijven voor de nieuwsbrief van Gadget-Dojo, zo ontvang je nieuws en weetjes.

Producten en diensten van Gadget-Dojo
Gadget-Dojo biedt klanten de optie om een heleboel gadgets aan te kopen via de webshop. Zo kun je er onder andere Spy Gadgets (afluisterapparaten, spionpen, vergrootglas, digitale wekker, spy cam, enzovoort), Gaming Gadgets (voornamelijk covers beschermhoezen, thumb grips), Tech Gadgets (tablethouders, sfeerverlichting, longboards, adapters, enzovoort), Waterpijpen en Accessoires aanschaffen.

Voor je gadgets kun je bij Gadget-Dojo betalen per iDeal, PayPal, met bankoverschrijving, Bankcontact Mister Cash, SOFORT Banking (Duitsland) en achteraf betalen met Klarna (zowel in Nederland als België, tot een bedrag van €150). Zodra je op werkdagen een bestelling plaatst voor 17:00 uur zal die nog dezelfde dag worden verzonden. In de meeste gevallen heb je die dan de volgende dag in huis. Je kunt genieten van een gratis verzending zodra je voor een bepaald bedrag bestelt, dit is geldig in alle landen. Een aangetekend verzenden met track en trace is ook mogelijk, maar hiervoor zal je moeten betalen. Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan kun je die binnen 14 dagen na ontvangst retourneren of ruilen, mits het product onbeschadigd, ongebruikt en compleet is. Indien je gebruik wil maken van je herroepingsrecht, kun je hen contacteren per e-mail, of een modelformulier voor herroeping in te vullen. Dit loopt via Thuiswinkel Waarborg.

Klachten, complimenten en tips voor Gadget-Dojo
Ben jij nu echt niet te spreken over jouw aankoop van een gadget via deze webshop? Dan kun je hier op ErvaringenSite altijd eens je mening goed laten blijken, deel je klacht en je ervaringen met andere mensen. Die kunnen daar immers veel van leren. Dat geldt zeker ook als je een complimentje wil geven omdat je super tevreden bent. Schrijf een review over Gadget-Dojo, of je nu positieve of negatieve ervaringen hebt met dit bedrijf.