ErvaringenSite

  Ervaringen Game Solution


  Leuke games van vroeger zoals Mario en Pokemon zijn soms wat moeilijk te vinden. De meeste game winkels verkopen games die nu gevraagd zijn en focussen zich minder op de authentieke games die soms echt de moeite waard zijn. Gelukkig dat er nog aanbieders zijn waar u online een kijkje kunt nemen in hun authentieke games aanbieding. Daarnaast zijn er ook aanbieders in tweedehandse games en accessoires. Raadpleeg de reviews van ervaringensite.be als u meer wilt weten over deze aanbieders. De ervaringen van klanten vermeld in de reviews geven u een goed zicht in deze aanbieders online. Het Team van ErvaringenSite verzamelt alle info verkregen van de klanten en probeert u zo van dienst te zijn. U krijgt dan een beter beeld over het functioneren van de bedrijven online. U besluit vervolgens zelf waar u uw games zult aanschaffen. Hebt u al een bestelling geplaatst bij een zo een bedrijf? Ga dan naar onze reviews en deel uw ervaring.

  Over Game Solution
  Game Solution is een online webwinkel met een assortiment aan tweedehandse games en gaming consoles hebben. Naast games kunt u bij Game solution ook terecht voor LP’s, CD’s Blu ray en bordspellen. Ook voor diverse merchandise in allerlei soorten game figuren en dergelijke collectie-items zoals Mario, Pokemon, Zelda, Marvel en Lego. Het bedrijf heeft naast hun webwinkel ook een fysieke winkel in IJmuiden aan de lange Nieuwstraat 469.

  Producten en diensten van Game Solution
  In de webwinkel van Game Solution zijn de volgende rubrieken omschreven: games, consoles, accessoires, merchandise, toys of life, warhammer en trading card. Het rubriek games is weer onder verdeeld in Nintendo, Playstation, Sega, XBOX en overige. All deze games kunt u vinden van nieuwe modellen naar de oudere modellen. Bij het rubriek merchandise kunt u terecht voor bordspellen zoals Catan, de tv-kantine presenteert vallende sterren, dragon ball z over 9000, Monopoly en enkele series van het bordspel black stories. Ook kunt u leuke Harry Potter games vinden.

  Verzending, garantie, betalingen en klachten bij Game Solution
  Game Solution geeft aan dat bestelling die op werkdagen voor 16:00 zijn besteld, dezelfde dag nog worden verzonden als deze op voorraad zijn. In Nederland bedragen de verzendkosten 3.50 euro voor bestellingen die door de brievenbus passen, 5 euro voor pakket bestellingen onder de 100 euro en gratis levering bij bestellingen die meer dan 100 euro bedragen. Het bedrijf houdt zich aan de wettelijke garantie tijd. Op alle artikelen behalve de consoles geldt een garantie van 14 dagen, bij de gaming consoles is dit een termijn van 30 dagen. Klachten kunnen worden gemeld via info@game-solution.eu of op 0255 – 212 801.

  Complimenten, opmerkingen en tips voor Game Solution
  Hebt u al een leuk bordspel of een playstation gekocht bij Game Solution? Deel u ervaring met het bedrijf aan klanten die nog twijfelen of ze wel of niet bij Game Solution zullen bestellen. Wat vindt u van de klantenservice? Zijn uw bestelde artikelen snel aangeleverd? Gaan de artikelen lang mee? Antwoord op deze vragen plaatst u in een review op ervaringensite.be. U helpt anderen hiermee op weg in hun zoektocht.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Game Solution
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Game Solution

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Game Solution een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Game Solution. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Game Solution actief?

  Game Solution is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Game Solution gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.