ErvaringenSite

  Ervaringen Gamekit

  Prettig is het om online contact met elkaar te maken en vriendschappelijke banden te leggen. Samen gamen is een leuke optie. Fijn is het daarom te weten dat er game organisaties zijn die hun diensten aanbieden in het bij elkaar brengen van online gamers. Bent u nog niet bekend met deze online aanbieders en wilt u meer weten over hun aanbiedingen? Hoe ze precies te werk gaan en hun voorwaarden? Neem daarvoor een kijkje in de reviews op ErvaringenSite. Het informatieplatform, waar u onder meer kunt lezen over de ervaring van de klant met diverse aanbieders en hun mate van tevredenheid over de dienstverlening en de producten van game aanbieders.

  Over Gamekit
  Gamekit is een online service voor gamers. De service is beschikbaar op www.gamekit.com dat wettelijk eigendom is van Gamekit SA. Eenieder kan deelnemen aan dit gamespel en wel in landen waar gamekit.com-service toegankelijk is. Het bedrijf brengt merken en gamers bij elkaar. Gamekit is beschikbaar in ongeveer 15 landen over de hele wereld. Het biedt dus een wereldwijde dekking. Het is gevestigd in Warschau, ul. Koszykowa 61, 00-667.

  Producten en diensten van Gamekit
  De producten en diensten van Gamekit omvatten het geheel proces om klanten te stimuleren om nieuwe games uit te proberen. Dit, door een punten beloningssysteem toe te kennen aan gamers. Met het puntensysteem worden punten toegekend aan gamers voor het spelen van een game en het voltooien van andere taken. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor beloningen of voor weggeef wedstrijden. De registratie bij Gamekit.com is gratis. De campagnes van het bedrijf zijn gebaseerd op prestaties. Voor de registratie van het gebruikersaccount maakt de klant gebruik van het online beschikbaar aanvraagformulier. Aan het gebruikersaccount wordt een IP-nummer toegekend. Dit IP-nummer geeft de gamer wel beperkte toegang in bepaalde landen. De gebruiker kan na ingelogd te zijn punten verdienen door gebruik te maken van de optie ‘earn point’. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor beloningen op de beloningen pagina.

  Complimenten, klachten en tips voor Gamekit
  Elke gebruiker van gamekit.com mag gebruik maken van het recht om een ​​klacht in te dienen over de werking van de gamekit.com-service. Klachten moeten per email worden gestuurd naar: kontakt@dogry.pl. De klachten worden binnen 30 dagen, na ontvangst door Gamekit, in behandeling genomen.

  Heeft u al een account bij Gamekit? Vertel ons dan wat u van de diensten van Gamekit vind. Heeft u al punten kunnen verdienen en deze kunnen omzetten? Hoe lang duurde het, voordat u de punten kreeg? Bieden ze leuke games aan? Kon u de taken en levels makkelijk halen? Bleek het toch een scam te zijn? Waar liep u tegen aan bij het gebruik van de website? Antwoorden op deze vragen helpen andere gebruikers wegwijs maken of hun ook een account bij Gamekit aanmaken of ergens anders. Lees de reviews en ervaringen van anderen hier op ervaringensite.

  Bent u aan het overwegen om u aan te melden bij Gamekit? Lees dan de ervaringen van gamers, die al een account hebben bij gamekit en kom erachter wat ze nu echt vinden van dit bedrijf.

  Is Gamekit a scam? (FREE STEAM GAMES)

  Gamekit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gamekit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gamekit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gamekit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gamekit actief?

  Gamekit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gamekit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.