ErvaringenSite

  Ervaringen Gamivo

  Ben jij één van die gamers die graag zoveel mogelijk op de game console zit? Dan ben je natuurlijk op zoek naar de nieuwste releases en andere spellen. Als je het niet erg vindt het spel alleen digitaal te hebben, dan kan Gamivo je wel helpen. Maar wat zal de kwaliteit van die spellen zijn? Hoe zal het installeren van zo’n digitaal spel in zijn werk gaan? Wat zal er met de digitale download gebeuren als je spel crashed? Zal je makkelijk een spel kunnen bestellen via de website van Gamivo? En wat voor een klantenservice biedt Gamivo aan als het spel toch niet helemaal loopt zoals je gedacht had? Je kunt hier alleen achter komen via gamers die Gamivo al bezocht hebben. Lees hun reviews om te ontdekken hoe zij over Gamivo denken. Hun meningen, ervaringen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Gamivo en hun digitale spellen verwacht kan worden.

  Over Gamivo

  Gamivo is een winkel die spellen verkoopt. In tegenstelling tot veel andere winkels die spellen voor de computer of game console verkopen heeft Gamivo geen CD’s. Via hen zulk je alleen aan de digitale versie van het spel kunnen komen. Ze noemen zichzelf daarom ook een “revolutionaire marktplaats voor digitale producten”. De website wordt gerund door gamers voor gamers. Je kunt via hun website aan allerlei spellen komen. Hun top tien bevat onder andere Squad, World of Warcraft 60, Overwatch, Minecraft Windows 10 Edition, Grand Theft Auro V, Fortnite, Rocket League en GTA 5. Andere populaire spellen zijn Call of Duty, The Elder Scrolls V: Skyrim, Crash Bandicoot, Fallout 76, Battlefield 5 en nog veel meer. Er zijn games voor verschillende platforms zoals Origin, Xbox Live, Google Play, Nintendo, iTunes, PSN, Microsoft, Rockstar Social Club en Uplay. Er is keuze uit vele verschillende genres zoals open world, third-person shooter, strategie, horror, arcade, racing, action, sport, avontuur, puzzel, platformers en multiplayer. Je kunt er dus altijd wel wat spellen vinden die je leuk vindt.

  Grand Theft Auto 5, één van de meest populaire spellen van Gamivo.

  Diensten van Gamivo

  Je kunt de spellen van Gamivo makkelijk bestellen via hun website. Als de betaling eenmaal rond is krijg je een code waarmee je het spel kunt downloaden op je computer of game console. Vervolgens kun je aan de slag met het spel. Mocht er iets met je computer gebeuren, dan kun je altijd nog het spel terugvinden in je account. Daarbij heeft Gamivo nog een klantenservice die je kan helpen als het installeren niet wil lukken of er een ander probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Gamivo

  Heb jij al eens een spel besteld via Gamivo? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze winkel. Hoe makkelijk was het om een spel voor je computer te bestellen via hun website? Was het spel makkelijk te installeren op je game console? Wat is je oordeel over de kwaliteit van het computerspel zelf? En wat voor een klantenservice heeft Gamivo je verleent toen je hun hulp nodig had? Schrijf een Gamivo review en vertel ons alles wat je over deze spellenwinkel kwijt wilt.

  Gamivo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gamivo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gamivo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gamivo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gamivo actief?

  Gamivo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gamivo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.