ErvaringenSite

  Ervaringen Gamma

  Klussen: soms kunnen we er niet omheen. Of je nou een echt doe-het-zelf’er bent of dat je nou gewoon echt eens die lekkende kraan moet repareren om een overstroming te voorkomen; Gamma heeft waarschijnlijk wel wat je zoekt. Gamma is met 166 filialen in Nederland en 86 in Belgie de grootste bouwmarkt keten van de lage landen. Bij Gamma staat duurzaamheid voorop. Daarop beschikken een hoop van hun producten over het Klus Bewust Label en leggen ze online uit hoe je bewust kunt klussen. Enkele partners van Gamma zijn Milieu Centraal, Stichting Consument en Veiligheid en Wecycle/Stibat.

  Wat voor klus je ook moet verrichten, je vindt hoogstwaarschijnlijk het passende materiaal in hun webshop, of in hun bouwmarkten. Enkele voorbeelden van categorieen die ze in de Gamma webshop aanbieden zijn ‘bouwmaterialen’, ‘hout’, ‘auto en fiets’, ‘deuren, ramen & trappen’ en ijzerwaren. Op hun eigen site vind je het hele assortiment. Als je overweegt gebruik te maken van de diensten van Gamma, maar nog twijfelt, heb je hier op ErvaringenSite.nl de mogelijkheid om de recensies over Gamma te lezen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken!

  Wat kan Gamma voor jou betekenen?

  De bezorgtermijn verschilt per product maar is in de meeste gevallen enkele werkdagen. Indien je een bestelling groot en zwaar is, kan je ervoor kiezen deze te laten bezorgen door een Gamma bestelbusje, dit kost 69 euro.

  In de Gamma webshop kun je met de volgende betaalmethodes betalen: iDeal, PayPal, Visa of MasterCard, en de Gamma cadeaupas. Je kunt ook kiezen om achteraf te betalen.

  Mocht je je bedenken, of heb je simpelweg de verkeerde keuze gemaakt, dan heb je 30 dagen vanaf de aankoopdatum om deze terug te brengen of te ruilen. Dit kan gratis in een Gamma bouwmarkt. Het kan ook terug worden gestuurd naar de webshop. Als het op moet worden gehaald, kost dit 69 euro.

  Indien je een bestelling groot en zwaar is, kan je ervoor kiezen deze te laten bezorgen door een Gamma bestelbusje.

  Als echt helemaal niets van het klussen bakt, of het gewoon om een hele lastige klus gaat, kan je ook gebruik maken van Gamma’s montage service. Dan wordt de klus door een professional verricht, dus hoef je je geen zorgen te maken dat het mislukt.

  Daarnaast is het ook mogelijk om via Gamma een aanhanger te huren, gereedschap te huren, hout te zagen en verf te mengen.


  Met Gamma hoef je je 's zomers nooit te vervelen!

  Heb je nog vragen?

  Schroom in dat geval niet om contact op te nemen! Dit kan door het contactformulier op hun eigen site in te vullen, of door middel van hun live chat, die ook op hun site te vinden is.

  Heb je een nare ervaring gehad? In dat geval kun je hier, op ErvaringenSite.nl een klacht tegen Gamma indienen. Je kunt ze ook een tip geven zodat ze hun diensten in de toekomst kunnen verbeteren.

  Jouw mening telt!

  Ben jij al bekend met de diensten van Gamma! Top! Schroom in dat geval niet om je mening te delen! Welke producten heb je gekocht en waarvoor? Is het klussen dankzij Gamma gelukt? Vond je het makkelijk of moeilijk? Vond je de instructies van Gamma duidelijk? Heb je gebruik gemaakt van een andere Gamma dienst? Wat vond je de sterke punten van Gamma? Zijn er nog verbeterpunten? De bezoekers van ErvaringenSite zijn nieuwsgierig naar jouw ervaring, dus deel deze met hen!

  Gamma
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Gamma

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Gamma een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Gamma. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gamma actief?

  Gamma is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gamma gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.