ErvaringenSite

  Ervaringen Geant Des Beaux Art Berf

  Voor kunstenaars die op zoek zijn naar materialen is het prettig om te weten dat anderen hen graag behulpzaam willen zijn bij het kiezen van de juiste online winkel. Veel klanten die ook kunstenaar zijn delen hun ervaringen over producten en online shops op onze website om zo andere creatievelingen op de hoogte te brengen over wat hen te wachten staat. In hun reviews schrijven zie niet alleen over de kwaliteit of de klantvriendelijkheid van medewerkers, je vindt er ook meer informatie over de manier waarop klachten behandeld worden en hoe bedrijven reageren als je aangeeft dat je bestelde producten terug wilt sturen. Lees daarom eerst aandachtig al deze commentaren zodat je goed voorbereid kunt kiezen voor een shop die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft.

  Over Geant Des Beaux Art Berf

  De oorsprong van dit bedrijf gaat terug tot 1960 toen Johannes Gerstaecker vanuit zijn huis begon met de verkoop van creatieve materialen. In het begin verkocht hij zijn producten alleen aan centra die jonge kinderen met een handicap ondersteunden. De vraag naar meer materialen groeide en in de jaren 80 behoorde het bedrijf tot de grootste postorderbedrijven voor kunstenaarsbenodigdheden. Internationaal groeide het bedrijf ook en in de negentiger jaren volgde uitbreiding naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Geant des Beaux Arts heeft tegenwoordig meer dan 37.000 artikelen op voorraad. Voor vragen over de diverse producten kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Dit kan zowel schriftelijk als telefonisch.

  Zara Spring Online Shop-Up | Fashion Shopping Haul | Trinny

  De producten van Geant Des Beaux Art Berf

  Deze online shop is uitermate geschikt voor kunstenaars en creatievelingen. Er worden onder meer diverse soorten verven, kwasten en penselen verkocht. Ook vind je hier een uitgebreid assortiment krijten, potloden en anderen benodigdheden om tekeningen te kunnen maken. Verder zijn er artikelen verkrijgbaar voor kalligrafie, lithografie en zeefdrukken. Daarnaast kun je er materialen om hout, steen of metaal te bewerken bestellen. Alle producten die op de site aangeboden worden zijn veilig te betalen met methodes zoals creditcard en PayPal. Bestellingen boven de 99€ worden bovendien gratis thuisbezorgd. Producten waar je na ontvangst niet tevreden over bent kun je binnen 30 kalenderdagen terugsturen.

  Reviews over Geant de Beaux Art Berf

  Koop jij regelmatig producten bij deze online shop? Wat is voor jouw de reden om telkens opnieuw hier te winkelen? Vertel ons er meer over door een review over Geant de Beaux Art op onze website te plaatsen. We nodigen je geheel vrijblijvend uit om op die manier andere klanten meer inzicht te geven in de werkwijze van deze creatieve webshop. Je stelt hen op de hoogte over wat hen te wachten staat wat betreft de kwaliteit en de service die het bedrijf levert. Mensen die deze online winkel nog niet kennen komen er door het lezen van jouw beoordeling achter wat de voor- en nadelen van deze shop zijn. Is jouw ervaring met Geant des Beaux Art minder prettig? Ook dat mag je met ons delen, heel graag zelfs. Alleen op die manier zijn we in staat om het echte beeld van deze online shop te laten zien.

  Geant Des Beaux Art Berf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Geant Des Beaux Art Berf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Geant Des Beaux Art Berf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Geant Des Beaux Art Berf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Geant Des Beaux Art Berf actief?

  Geant Des Beaux Art Berf is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geant Des Beaux Art Berf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.