ErvaringenSite

  Ervaringen Geoff Anderson

  Voor iedereen die van sportvissen houd hebben we deze reviewpagina over de webwinkel van Geoff Anderson samengesteld. Het samenstellen van deze pagina was niet mogelijk zonder de hulp van klanten van deze online shop. Ben, of was, jij ook klant bij deze winkel dan willen we jou vragen om je ervaring met ons te delen door een review achter te laten.

  Geoff Anderson is een Deens bedrijf met zijn wortels in de sportvisserij. Je kunt hier terecht voor duurzame kleding voor sportvissers.

  We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met dit Deense bedrijf en zien die ervaring graag tegemoet in een review. Je helpt hiermee anderen om een weloverwogen en bewuste keuze te maken voor het juiste bedrijf. Jouw ervaring neemt veel prangende vragen weg.

  Over Geoff Anderson
  Geoff Anderson begon in 1998 met het produceren van duurzame kleding voor sportvissers. Met ‘duurzaam’ bedoelen ze naar eigen zeggen een paar dingen. Enerzijds zijn de kledingstukken gemaakt van materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen het weer en slijtage. Anderzijds zeggen ze alleen te werken met ecologisch verantwoorde materialen en dierproefvrije producten. Daarnaast zijn veel materialen gemaakt van gerecycled materiaal, of kunnen gerecycled worden. Om het milieu verder een handje te helpen maken ze gebruik van gerecyclede verpakkingen.

  Dit kledingmerk wordt ontworpen en ontwikkeld in Europa. Hiermee wil Geoff Anderson de lijntjes kort houden en meer controle hebben op de kwaliteit. Maar ze zeggen niet alleen de kwaliteit belangrijk te vinden, maar ook hoe de bedrijven met hun werknemers, het milieu en de gemeenschap om gaan.

  Samen met de Europese producenten worden milieuvriendelijke en allergievrije producten gemaakt. Alle stoffen zijn gemaakt van eco-tex gecertificeerd materiaal wat ook goedgekeurd is voor babykleding. Daarnaast maken ze voor veel kledingstukken gebruik van een ultradunne, rekbare en ademende hydrofiele technologie. Die technologie is bovendien afbreekbaar, recyclebaar en niet giftig.

  Producten en diensten van Geoff Anderson
  In deze winkel kun je kleding kopen om te vissen. Denk hierbij aan waterdichte jassen, warmtepakken, broeken, thermo-ondergoed, hoofddeksels en shirts.

  Naast de grotere kledingstukken kun je ook sokken, mutsen en shawls kopen van onder andere Merino wol. Als je veel producten koopt van dit merk, en je jouw fascinatie graag wil delen. Dan kun je stickers, pins, en buttons kopen om dit te uiten.

  Voor mensen die nieuw zijn in de viswereld, of een opfrisser nodig hebben, is er een gids samengesteld om je zo te kleden dat je tijdens het vissen optimaal beschermd, warm, en droog blijft.

  Speciaal voor mensen die groot zijn hebben ze de Jumbo X collectie ontwikkeld. De producten in deze collectie zijn niet anders dan de andere producten. Ze zijn ook lichtgewicht, gemaakt om te kunnen bewegen, en slijtvast. Ze zijn alleen groter zodat iedereen de kleding past.

  Ervaringen, klachten en tips over Geoff Anderson
  We zijn benieuwd wat jij vindt van dit milieuvriendelijke kledingmerk. Wat vond je bijvoorbeeld van de service, de snelheid van levering, en het uiteindelijke product? Jouw ervaring kan anderen helpen bij het wegnemen van twijfels en vragen. Help anderen om een keuze te maken met jouw review.

  A day in the life of an online Shop Owner in China | E-commerce in China | Taobao Shop Owner

  Geoff Anderson
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Geoff Anderson

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Geoff Anderson een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Geoff Anderson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Geoff Anderson actief?

  Geoff Anderson is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geoff Anderson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.