ErvaringenSite

  Ervaringen Glasseslit

  Wil jij jouw (zonne)bril graag online bestellen, maar weet je nog niet precies op welke website? Een voorbeeld van een online shop waarop jij jouw (zonne)bril kunt bestellen is Glasseslit. Maar wat voor winkel is dit en wat zal de kwaliteit van de brillen zijn? Is het aanbod van Glasseslit groot genoeg? Uit welke verzendmethoden kun je precies kiezen en wat is de levertermijn? Helpt de klantenservice van Glasseslit je goed genoeg bij vragen en/of het geven van advies?En hoe werkt het retourneringsproces bij deze webshop indien je je product toch wenst terug te sturen? Als jij benieuwd bent naar de antwoorden op deze vragen en de ervaringen van andere klanten van Glasseslit, dan ben je op de goede pagina! De reviews op ErvaringenSite helpen jou namelijk om de juiste keuze te maken. Tevens vind je op ErvaringenSite ook reviews van andere bedrijven.

  Over Glasseslit

  Glasseslit is één van de grootste brillengroothandels en -retailers in Azië. Ze bieden een breed assortiment aan (zonne)brillen aan voor dames, heren en kinderen. Het bedrijf verkoopt haar brillen over de hele wereld. Tevens kun je op de website kiezen uit diverse frames en vormen, zoals rond, cateye, vierkant, ovaal en aviator. De brillen van Glasseslit kunnen o.a. gemaakt worden van metaal, titanium, hout en plastic. Naast normale brillen op sterkte, kan het bedrijf je ook helpen met een nieuwe (sport)zonnebril. Denk bijvoorbeeld aan een zonnebril op sterkte of een veiligheidsbril. Bij vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Glasseslit door een e-mail te sturen naar cs@glasseslit.com. Ook kun je ervoor kiezen om te bellen naar 1-323-218-0080. Ontvang je graagupdates van het bedrijf? Dan kun je je ook inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je Glasseslit ook volgen op de social media kanalen Facebook, Twitter en Pinterest.

  De diensten van Glasseslit
  Heb jij een zonnebril op sterkte nodig, maar weet je niet precies hoe jij deze online kunt bestellen? Dan kun je de hulppagina's op de website van Glasseslit raadplegen. Zij hebben namelijk verschillende artikelen geschreven om jou te helpen met het uitkiezen en bestellen van de juiste (zonne)bril voor jouw situatie. Tevens geven zij jou meer informatie over de soorten brillenglazen en coatings die zij aanbieden.

  Bovendien vind je op de website ook een veelgestelde vragen pagina, waarop je nog meer aanvullende informatie over het bestelproces kunt vinden.

  🌸 Studio Vlog #01 : Opening my Online Shop - Sakuramilk.studio || Indonesia 🌸

  Het verzend- en retourneringsproces bij Glasseslit

  Glasseslit zal jouw bestelling met DHL of UPS verzenden. Je hebt daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor standaard verzending of express verzending.

  Indien je je bestelling toch wenst te retourneren, dan kun je binnen 30 dagen na ontvangst contact opnemen met Glasseslit door te bellen of een e-mail te sturen. Je zult dan een Return Merchandise Authorization (RMA) nummer ontvangen, waarmee je je bestelling kunt terugsturen. Zorg ervoor dat je het product goed verpakt en dat je een briefje met daarop je ordernummer, naam en de reden van retournering met het pakketje meestuurt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Glasseslit

  Heb jij zelf een bril van Glasseslit? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Waren de brillenglazen meteen goed of moest Glasseslit ze een aantal keer bijstellen? Ontving je jouw bril snel of duurde het lang voordat je er gebruik van kon maken? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van Glasseslit? Schrijf een review over Glasseslit en laat ons weten wat jouw mening over deze online brillenwinkel is.

  Glasseslit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glasseslit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glasseslit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glasseslit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glasseslit actief?

  Glasseslit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glasseslit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.